MOJA PRIRODNA TRANSFORMACIJA: Od iscrpljenog do energičnog i spremnog na sve!
Promo, Foto: Dan Grytsku / Alamy / Alamy / Profimedia

online prodaja

MOJA PRIRODNA TRANSFORMACIJA: Od iscrpljenog do energičnog i spremnog na sve!

Pored više energije i vitalnosti, primetio da je čak i smršao 2 kg iako mu kako sam tvrdi to uopšte nije bio primarni cilj

Objavljeno:

Imali smo jedinstvenu priliku da razgovaramo sa Đ.D. (28) zaposlenim pri vojsci Srbije i on je sa nama podelio svoje iskustvo sa Metabomax kapsulama i otkrio nam kako je prirodnim putem uspeo da se reši umora, podigne nivo energije i poboljša svoj performans.

Na pitanje zašto je počeo da koristi ovaj biljni preparat, odgovorio nam je da je na internetu čitao o tome kako Metabomax može da unapredi sportski performans zahvaljujući azot-oksidu koji povećava protok krvi ka mišićima i da ga je to podstaklo da proba.

– Odlučio sam da isprobam Metabomax kapsule jer sam želeo da poboljšam svoj metabolizam i energiju. Već duže vreme sam se osećao umorno i bez volje, a moji rezultati su stagnirali.

Istakao je da je posebno zadovoljan jer su rezultati brzo vidljivi i nije potrebno da se preparat koristi mesecima da bi se primetili benefiti. Prve rezultate kaže da je primetio već nakon nedelju dana korišćenja kapsula:

– Nakon uzimanja kapsula, već u toku prve nedelje, primetio sam da imam više energije ujutru. Ustajem bez problema i odmah sam spreman za nove izazove. Ne moram da pijem silne kafe da bih se razbudio. Tokom dana se osećam fokusiranijim i produktivnijim.

Pored više energije i vitalnosti, primetio da je čak i smršao 2 kg iako mu kako sam tvrdi to uopšte nije bio primarni cilj.

– Posle dve nedelje, primetio sam da sam smršao oko 2 kilograma. Nisam promenio ishranu niti navike vežbanja, tako da sam siguran da su kapsule doprinele gubitku težine.

Ali to nije sve. Pored više energije, kvalitetnijeg sna, boljih rezultata na vežbama i opšte fokusiranosti, Đ. Kaže da mu je i probava bolja i da se lakše nosi sa stresom koje svakodnevni zadaci donose.

– Osim toga, primetio sam da mi je probava bolja i da se lakše nosim sa stresom. Ukratko, prezadovoljan sam Metabomax kapsulama i što sam prirodno uspeo da pobedim umor bez hemikalija. Preporučujem ih svima koji žele da poboljšaju svoj metabolizam, energiju i opšte zdravlje –zaključuje Đ.

METABOMAX kapsule JABUKOVO SIRĆE+KOREN CVEKLE Bogat izvor VITAMINA B9 i B12 Detoksikacija, azot oksid + pojačivači energije

Promo
foto: Promo

Metabomax dostupan je po PROMO ceni od 1.784 rsd (2.230 rsd) do 31.03.2024!

Iskoristite priliku i poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.