I muškarci imaju svoj PMS! Zbog njega žele seks od ranog jutra! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

muškarac je skoro žena

I muškarci imaju svoj PMS! Zbog njega žele seks od ranog jutra! (FOTO) (GIF)

Život je ipak pravedan - rekle bi žene, čiji ciklus traje mesec dana, dok se muški svaki dan ponavlja
Objavljeno: 22:27h

2 trika kako da prepoznate da li je žena povećavala usne! (FOTO) (GIF)

Život je ipak pravedan - rekle bi žene, čiji ciklus traje mesec dana, dok se muški svaki dan ponavlja. Izgleda da je ženama ipak malo lakše. Ženama se često predbacuje da su robovi svog menstrualnog ciklusa koji im diktira raspoloženje, a to najčešće govore muškarci.

Al, kako se čini, sasvim neutemeljeno, tvrde naučnici. Oni su otkrili da su i pripadnici jačeg pola takođe pod velikim uticajem hormona. Samo, za razliku od žena, oni prođu kroz ceo svoj ciklus za samo jedan dan, svakog dana svog života.

foto: giphy

Evo kako on izgleda:

Jutarnji deo ciklusa - nastup testosterona

Kad se muškarac ujutro probudi, njegov testosteron je na samom vrhuncu, što ga čini punim energije, fokusiran je, druželjubiv, takmičarski raspoložen i spreman za brzu reakciju. Testosteron ga takođe čini sklonim ljutnji, što znači da sve što mu inače smeta, a ujutro mu predstavlja najveću moguću provokaciju.

foto: Shutterstock

Osim toga, sav taj testosteron koji preplavljuje njegovo telo pokreće i libido, što objašnjava zašto muškarci misle da je seks ujutro odlična ideja, bez obzira na jutarnji zadah ili činjenicu da partnerka ništa ne vidi, ne čuje ni ne govori dok nije popila kafu. Seks je jedina "zajednička aktivnost" za koju je raspoložen, upravo zbog visokog hormona koji ga tera na individualne aktivnosti.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.