SVAKA DRUGA OSOBA BOLUJE OD HEMOROIDA I STOMAČNIH TEGOBA: Saznajte koje su najbolje biljke protiv njih
Bol u stomaku, Foto: Rui Santos / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

SVAKA DRUGA OSOBA BOLUJE OD HEMOROIDA I STOMAČNIH TEGOBA: Saznajte koje su najbolje biljke protiv njih

Objavljeno:

Hemoroidi su izuzetno čest zdravstveni problem koji pogađa mnoge ljude širom sveta. Njihova pojava može biti izuzetno dosadna i bolna, a statistički podaci pokazuju da svaka druga osoba ima loše iskustvo sa hemoroidima. Na nivou Srbije, regiona i sveta, ova neugodna stanja postaju sve češća, što naglašava potrebu za efikasnim i prirodnim rešenjima. Ovaj ozbiljan problem može ozbiljno uticati na kvalitet života, ali uz pravilnu negu i prirodne sastojke, olakšanje je moguće postići.

Hemoroidi se mogu manifestovati kroz različite simptome, uključujući:

  1. svrab
  2. peckanje
  3. bol prilikom pražnjenja creva
  4. nelagodnost tokom sedenja

Ovo stanje može biti izuzetno neprijatno i smanjiti kvalitet života.

Zato saznajte koje su najbolje biljke brotiv hemoroida:

https://youtu.be/-DdfBVuhd_Y

Za dodatne informacije o proizvodu, posetite našu veb stranicu klikom OVDE ili nas kontaktirajte putem telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

U borbi protiv hemoroida, ključno je pronaći efikasno i prirodno rešenje.

Upoznajte BIOTEO HEMOREKTAL melem, posebno formulisan proizvod koji kombinuje pažljivo odabrane biljne ekstrakte i ulja. Aktivne supstance iz lekovitog bilja ovog melema mogu da deluju izuzetno blagotvorno na kožu i sluzokožu analne regije sklonoj hemoroidima.

Redovnom primenom kod odraslih korisnika, na preporučen način, dovodi do stvaranja zaštitnog filma koji može da ostvari osvežavajući, tonizirajući, adstrigentni i efekat vlaženja i time kožu ove regije održava u dobrom stanju.

BioTeo
foto: Promo

Poručite ga po ceni od 1.200 rsd jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Hemoroidi često idu ruku pod ruku sa stomačnim problemima. Zato vam predstavljamo i BIOTEO komplet br. 3 za stomak koji sadrži biljne ekstraktse za očuvanje vašeg gastrointestinalnog zdravlja. Na ovaj način, možete se efikasno suočiti sa višestrukim izazovima i povratiti vitalnost i ravnotežu u vašem telu.

https://youtu.be/1E0Oux5AP9Y

BioTeo
foto: Promo

Poručite ga po ceni od 2.340 rsd jednim klikom OVDE ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Predstavljamo vam i novi BIOTEO proizvod!

U skladu sa našom posvećenošću istraživanju i razvoju prirodnih rešenja, sa ponosom predstavljamo naš najnoviji proizvod - Boswellia kapsule®. Ove kapsule sadrže prečišćenu mešavinu triterpenskih kiselina iz oleogumirezine drveta Boswellia serrata, poznatog kao tamjan. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji izrade, ovaj ekstrakt omogućava maksimalnu apsorpciju iz digestivnog trakta.

Zdravlje digestivnog sistema - Prednosti Boswellia kapsula®:

Nedavne studije na ljudima dokazale su efektnu ulogu ekstrakta tamjana u lečenju osoba sa gastrointestinalnim problemima kao što je akutna dijareja, a novi dokazi potvrđuju prednosti primene ove prirodne lekovite supstance u cilju smanjenja stomačnih tegoba kao i brže normalizacije digestivnog trakta i crevne flore.

BioTeo
foto: Promo

Po ceni od 3.640 rsd možete ih poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Ako se suočavate sa problemima hemoroida ili imate kombinovane probleme sa stomakom, BIOTEO proizvodi mogu biti vaša prirodna rešenja za vraćanje ravnoteže i zdravlja.

Otkrijte moć biljaka i iskoristite blagotvorne efekte prirode kako biste se osećali bolje i sačuvali vašu vitalnost!

(Espreso/ PROMO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.