OSTAVITE CIGARETE: Na jednostavan način se odviknite od loše i nezdrave navike!
Ilustracija, Foto: Profimedia / LJSphotography / Alamy / Alamy /

promo

OSTAVITE CIGARETE: Na jednostavan način se odviknite od loše i nezdrave navike!

NicKick za odvikavanje od pušenja ima aktivne sastojke lekovitog bilja koji pomažu u smanjenju želje za nikotinom i ublažavaju simptome apstinencije od nikotina.

Objavljeno:

Već dugo se razmišljate da ostavite cigarete. Možda ste do sada i pokušavali, ali lako odustanete ili se vratite ovom poroku. Definitivno vam je potrebna neka pomoć kako biste lakše ovaj problem prebrodili. U tome vam može pomoći NicKick!

Promo
foto: Promo

NicKick za odvikavanje od pušenja ima aktivne sastojke lekovitog bilja koji pomažu u smanjenju želje za nikotinom i ublažavaju simptome apstinencije od nikotina. Ovaj posebno dizajniran proizvod, koji se koristi za ispiranje usta, sadrži prirodne sastojke koji takođe pomažu u održavanju svežeg daha i zdravih zuba i desni.

Kako se koristi?

Sipajte 30 kapi u malo vode, zatim ispirajte grlo (grgoćite) što duže možete (najmanje 30-60 sekundi), a zatim ispljunite. Ponovite ovaj postupak tri puta dnevno ili po potrebi za smanjenjem želje za pušenjem.

Poručite OVDE NicKick po ceni od 1.490 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Iskoristite i AKCIJU - ako uzmete dve bočice, treću dobijete gratis. Ovaj 2 + 1 komplet poručite OVDE, a OVDE ima još bolja ponuda - 3 + 2 GRATIS!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.