SVE ŠTO TREBA ZNATI O DIGITALNO UMORNOM OKU: Pogledajte šta može da vas štiti od plave svetlosti!
Ilustracija, Foto: Promo

promo

SVE ŠTO TREBA ZNATI O DIGITALNO UMORNOM OKU: Pogledajte šta može da vas štiti od plave svetlosti!

Dr. Viton – Ovidox je skup hranljivih materija koji zajedno sa luteinom i zeaksantinom pružaju adekvatnu zaštitu oku.

Objavljeno:

Digitalno umorno oko postaje sve češća pojava u današnjem digitalnom dobu. Satima gledanje u ekrane računara, pametnih telefona i tableta može ozbiljno opteretiti naše oči.

Uzrokuje suve oči, jedan od prvih simptoma zamora digitalnih očiju. Ostali su:

  1. Bol u oku
  2. Umor
  3. Glavobolje
  4. Zamagljen vid
  5. Ukočenost u vratu, ramenima i leđima
  6. Povećana osetljivost na svetlost
  7. Smanjena koncentracija

ŠTA VAS ŠTITI OD PLAVE SVETLOSTI?

Kratko i jasno – lutein i zeaksantin!

Za zaštitu kože od sunca, koristite kremu sa zaštitnim faktorom. Lutein i zeaksantin to rade za oči. Reč je o jedinim karotenoidima koji se akumuliraju u mrežnjači, posebno u delu makule. Nazivaju se i makularni pigmenti jer apsorbuju višak svetlosne energije. Lutein i zeaksantin usporavaju napredovanje makularne degeneracije, očne bolesti koja dovodi do slepila.

Dr. Viton – Ovidox je skup hranljivih materija koji zajedno sa luteinom i zeaksantinom pružaju adekvatnu zaštitu oku. Ovidox je obogaćen ekstraktom borovnice sa antioksidativnim moćima, omega 3 iz ribljeg ulja, cinkom i bakrom i vitaminom E.

Ova kombinacija sprečava i produžava nastanak degenerativnih bolesti oka, smanjuje digitalni zamor i pogodan je štitnik za oči svima koji dugo provode pred ekranima.

Promo
foto: Promo

Takođe pravilno odmaranje očiju je jako važno. Svakih 20 minuta provedenih gledajući u ekran, trebali biste napraviti kratku pauzu od 20 sekundi i usredotočiti se na nešto udaljeno. Ovo će pomoći smanjiti naprezanje očiju i opustiti mišiće oko očiju.

Cena za 30 kapsula iznosi 2.320 rsd i porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE. Takođe, željeno pakovanje možete poručiti pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

Promo
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.