LETO BEZ KOMARACA: Kako da ih se rešite, a da ne mažete na sebe koješta?
Ilustracija, Foto: Promo

promo

LETO BEZ KOMARACA: Kako da ih se rešite, a da ne mažete na sebe koješta?

Imamo sjajno rešenje za borbu protiv ovih malih napasti - revolucionarnu lampu protiv komaraca sa UV svetlom.

Objavljeno:

Mnogo kišnih dana za sobom je ostavilo posledice: “tonu” komaraca koji grizu i kvare uživanje u toplom vremenu. Imamo sjajno rešenje za borbu protiv ovih malih napasti - revolucionarnu lampu protiv komaraca sa UV svetlom. Zaboravite na dosadne komarce koji vas uznemiravaju i narušavaju vašu udobnost. Sa ovom lampom možete se opustiti i uživati u svakom trenutku – pogledajte je OVDE obavezno.

Šta je to što ovu lampu protiv komaraca čini tako posebnom?

UV svetlo – Ova specijalno dizajnirana lampa koristi UV svetlo kako bi privukla komarce i insekte.

Ventilator-usisivač – Kada se približe lampi, ventilator ih lagano usisava i zadržava unutar uređaja.

Zahvaljujući dobroj “saradnji” svetla i ventilatora, vaš prostor će biti oslobođen od komaraca, dakle prijatan za boravak.

Nemojte da vas zavara kompaktna veličina ove lampe. Ona može pokriti prostor od 35 metara kvadratnih, tako da ćete se osloboditi komaraca ne samo u vašoj spavaćoj sobi, već i na terasi, u vrtu ili bilo kom drugom prostoru koji želite da zaštitite od ovih napasti.

Gde je najjednostavnije nabaviti ovu lampu? Ili OVDE poručivanjem online ili pozivom na 011/6 888 999, kako je kome jednostavnije.

Promo
foto: Promo

Naša lampa protiv komaraca ima i dodatne prednosti. Ne samo da je tiha i bezbedna za upotrebu, već je i veoma jednostavna za održavanje. Ugrađeni kolektor za komarce lako se uklanja i prazni, tako da ne morate brinuti o čišćenju nereda. Takođe, lampa ne koristi štetne hemikalije koji mogu biti opasni po zdravlje.

Zamislite samo koliko će leto biti komfornije uz ovu lampu protiv komaraca. Moći ćete mirno da spavate, uživate u romantičnoj večeri na terasi ili organizujete zabavu u dvorištu, sve bez straha od uboda komaraca i iritacija.

Nabavite svoju lampu protiv komaraca sa UV svetlom već danas i uživajte u miru i udobnosti svog prostora. Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.