RECEPT ZA POBEDU: Dr. Viton Magnezan C je vaš najbolji saigrač!
Sport, Foto: FS-Stock / Alamy / Alamy / Profimedia

PROMO

RECEPT ZA POBEDU: Dr. Viton Magnezan C je vaš najbolji saigrač!

Umor, napetost, razdražljivost i poteškoće sa koncentracijom mogući su uzroci niskog nivoa magnezijuma u telu

Objavljeno:

Ne postoji jednostavan recept za pobedu! Sve što vam treba uključuje odgovarajući program treninga, kvalitetnu ishranu i dovoljnu količinu MAGNEZIJUMA.

Umor, napetost, razdražljivost i poteškoće sa koncentracijom mogući su uzroci niskog nivoa magnezijuma u telu. Grčevi u nogama, kao i napetost mišića vrata, leđa i ramena koji se javljaju iznenada, često noću tokom spavanja i tokom sportskih aktivnosti, poteškoće su povezane sa nedostatkom magnezijuma.

Magnezan
foto: Promo

Dr. Viton Magnezan C igra glavnu ulogu kada je u pitanju stanje mišića i stabilnost skeleta. Dobra koncentracija magnezijuma u Dr. Viton Magnezan C pomoći će vašem telu da se bori protiv umora i održava odgovarajući nivo šećera u krvi, što je presudno za bilo koju veću fizičku aktivnost.

Magnezijum promoviše prirodnu regeneraciju mišića nakon treninga ili aktivnosti, smanjuje grčeve u mišićima i pruža ćelijama dovoljno kiseonika da spreči stvaranje mlečne kiseline, koja uzrokuje bol i osećaj iscrpljenosti.

Vitamin C kao jedan od najmoćnijih antioksidanata pomoći će telu da se reši štetnih supstanci i da radi punim kapacitetom tokom bilo koje fizičke aktivnosti.

Dr. Viton Magnezan C možete poručiti OVDE odmah ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

(Espreso/ PROMO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.