Imate povišen holesterol, trigliceride i šećer? Ovo je tajno oružje za vašu bitku za zdravlje!
Artičoka, Foto: Profimedia / Sabino Parente / Panthermedia /

ONLINE KUPOVINA

Imate povišen holesterol, trigliceride i šećer? Ovo je tajno oružje za vašu bitku za zdravlje!

Za početak usvojite uravnoteženu ishranu bogatu vlaknima, voćem i povrćem. Smanjite unos zasićenih masti i trans masti, a povećajte unos omega-3 masnih kiselina.

Objavljeno:

Postizanje zdravog životnog stila može biti ključno za kontrolu visokog holesterola i triglicerida. Evo nekoliko saveta za postizanje optimalnog zdravlja srca.

Za početak usvojite uravnoteženu ishranu bogatu vlaknima, voćem i povrćem. Smanjite unos zasićenih masti i trans masti, a povećajte unos omega-3 masnih kiselina. Redovno vežbajte aerobne aktivnosti poput hodanja ili plivanja kako biste održali zdravu težinu i poboljšali cirkulaciju. Izbegavajte duvan i ograničite unos alkohola.

Redovni pregledi kod svog lekara i praćenje nivoa holesterola i triglicerida takođe su važni, kao i uzimanje prirodne suplementacije.

Promo
foto: Promo

Nature Essential – Artičoka vam može pomoći u tome! Kapsule na bazi biljke artičoke koja poseduje izuzetna svojstva i pomaže:

  1. U smanjenu visokih nivoa holesterola i triglicerida
  2. Regulisanju nivoa šećera u krvi
  3. U procesu mršavljenja
  4. Kod problema sa žuči i žučnim kamenom
  5. Kod problema sa bubrezima
  6. Kod masne jetre
  7. Kod problema sa varenjem
  8. U regulaciji krvnog pritiska

Artičoka je deo mnogih egzotičnih jela, osvaja svojim ukusom, alternativna medicina koristi je kao svoje tajno oružje. U medicinske svrhe se koristi svaki deo artičoke počev od korena preko lista, pa sve do cveta.

Artičoka je biljka koja sadrži dosta hranljivih materija. Odličan je izvor folne kiseline, zatim vitamina C i K, a od minerala je bogata bakrom, magnezijumom i manganom.

Nature Essential – Artičoka možete naručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.