Ove 4 tačke na telu vas mogu osloboditi viška kilograma! (FOTO) (GIF)
Foto: giphy

i ZDravi i fit

Ove 4 tačke na telu vas mogu osloboditi viška kilograma! (FOTO) (GIF)

Akupresura je kompleksna medicinska tehnika, a može da pomogne u izlečenju preko 10 zdravstvenih tegoba
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Akupunktura i akupresura se već hiljadu godina koriste kao pomoć za rešavanje zdravstvenih muka. Ukratko, logika je u tome da je svaki organ u telu, pomoću energetskih kanala, povezan s određenim tačkama na telu.

Zašto žumance u jajetu ponekad ima crvenu tačku? (FOTO) (GIF)

Zato, ako želite da poboljšate rad nekih unutrašnjih organa, potrebno je samo da pronađete njegovu određenu tačku, i da je pritiskate. Ako želite da smršate, na telu postoje 4 tačke koje vam mogu pomoći u tome.

foto: giphy

Ako se budete pridržavali ove rutine, vaš metabolizam će postati brži. Postaćete energičniji tokom dana, a suvišna masnoća će početi da se polako eliminiše i da ste prekida i njena akumulacija. Počećete da ograničavate svoj apetit i stvorićete potpuno nov, zdraviji način posmatranja na život.

foto: giphy

Tačke na telu koje će vas osloboditi suvišnih kilograma:

1. Tačka na uhu

Masiranje ove tačke ubrzava metabolizam, što doprinosi gubljenju na kilaže u svim delovima tela. Treba je masirati palcem 3 minuta, tri puta dnevno, s istim pritiskom na uho. Nakon masaže primetićete kao da u vašem telu ima više energije. Takođe, uklanja neprijatne simptome umora ruku, nogu, ramena i stopala.

foto: pixabay.com
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.