BUDITE ZDRAVI I POKRETNI: Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način!
Preparat ImmunoFlex, Foto: Dmytro Zinkevych / Alamy / Alamy / Profimedia

online prodaja

BUDITE ZDRAVI I POKRETNI: Rešite probleme sa zglobovima na prirodan način!

IMMUNO FLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži
hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.

Objavljeno:

U kojem god da ste životnom dobu, veoma je važno da ste pokretljivi i da možete sve da uradite što poželite. Samo jedan mali bol može da vas sputava u svakodnevnim obavezama, a da ne pričamo o bolu koji je jak i dugo traje. Kako biste se osećali vitalno, na vreme brinite o svom zdravlju i ne dozvolite da vas bol sprečava da uživate u životu! Ono što vam može pomoći u tome jeste ImmunoFlex!

IMMUNO FLEX + tablete su dijetetski suplement koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine B grupe (B2, B7, B9), C, K2 i D3.

  1. Rešava probleme sa kostima i zglobovima,
  2. Zaustavlja propadanje hrskavice,
  3. Smanjuje bol,
  4. Pojačava imunitet,
  5. Poboljšava krvnu sliku,
  6. Povoljno deluje na nervni sistem i kožu.
Immuno Flex
foto: Promo

Vitamini B2, B7 i C doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnoj funkciji nervnog sistema. Vitamini B2, B9 i C doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B9, C i D doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B9 i D imaju uloguuprocesu ćelijske deobe.

Vitamin B2 i B7 doprinose održavanju normalne kože i sluzokože. Vitamini B2 i C doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin B2 doprinosi održavanju normalnih crvenih krvnih zrnaca. Vitamin K2 doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj koagulaciji krvi. Vitamin D doprinosi održavanju normalne mišićne funkcije, normalnih kostiju i zuba.

Hijaluronska kiselina (HA) je prirodna supstanca koju naše telo samo proizvodi, kako bi zadržalo kolagen, povećalo vlagu i obezbedilo elastičnost i fleksibilnost tkiva. Njeno prisustvo je ustanovljeno kod praktično svih živih organizama, a naša koža sadrži oko 50% hijaluronske kiseline iz tela. Hijaluronska kiselina igra važnu ulogu u smanjenju upale i bolova u zglobovima uzrokovanih povredama ili degeneracijom tkiva.

NAČIN UPOTREBE: 2 puta dnevno po 1 tableta uz obrok

ImmunoFlex možete poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.