PROLEĆNI DETOKS: Idealni program za čišćenje organizma i rešavanje svega suvišnog pa i kilograma!
Promo, Foto: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

PROMO

PROLEĆNI DETOKS: Idealni program za čišćenje organizma i rešavanje svega suvišnog pa i kilograma!

Lepo vreme većini posluži kao motivacija za veliko prolećno čišćenje kako životnog prostora, tako i samog organizma.

Objavljeno:

Pored pranja prozora i luftiranja, još je bitnije pročistiti se iznutra od brojih toksina i kilograma koji su se nataložili tokom zimskih meseci. Ovaj period treba iskoristiti za resetovanje nekih nezdravih životnih navika poput konzumiranja nezdrave hrane bogate šećerima i aditivima, prekomerne upotrebe alkohola, izlaganja duvanskom dimu i sl.

Ukoliko ne želite da se ograničavate posebnim režimom ishrane koji se bazira na ceđenim sokovima, detox možete uraditi i na drugačiji način – pomoću Green FIt biljnih kapi.

GREEN FIT BILJNE KAPI SADRŽE:

  1. Rastavić koji doprinosi normalnoj holerezi i prečišćavanju organizma, normalnoj funkciji prostate, bubrega i urinarnog trakta i doprinosi normalnom protoku mokraće.
  2. Krušinu koja ima purgativna svojstva i doprinosi prirodnom mehanizmu prečišćavanja organizma i eliminaciji toksina
  3. Brezu koja doprinosi zdravlju donjeg urinarnog trakta, utiče na digestiju i promoviše detoksikaciju organizma.
  4. Morač koji je zadužen za pospešivanje varenje i ubrzavanje metabolizama čime se podstiče izbacivanje toksina i topljenje masnih naslaga
  5. Đumbir koji je antioksidans koji štiti ćelije od oksidativnog stresa, doprinosi vitalnosti i jačanju imuniteta, kao i prirodnom mehanizmu prečišćavanja organizma i eliminaciji toksina.

Pored svega toga, sjajna stvar je što ne morate da se odreknete redovnih obroka u toku dana (važno je samo da su zdravi), a preporuka je da ovaj period detoksikacije uz Green Fit biljne kapi traje minimalno mesec dana.

Zato, kao preduslov zdravog mršavljenja pročistite svoj organizam Green Fit biljnim kapima i oslobodite se viška tečnosti, nagomilanih toksina i napokon eliminišite uporan celulit.

Promo
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu. Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.