VITKI PRE LETA: Sad je pravi čas da se pozabavite suvišnim kilogramima – ovo je zdrav način da smršate!
Foto: Promo

promo

VITKI PRE LETA: Sad je pravi čas da se pozabavite suvišnim kilogramima – ovo je zdrav način da smršate!

Jedan od boljih načina da skinete stomačić, butine i višak masnih naslaga sa zadnjice jesu pojas i bermude za mršavljenje

Objavljeno: 10:06h

Za vikend je Uskrs, a onda kreću prvomajski praznici. Dakle, hrane će biti u pozamašnim količinama. I treba da damo sebi malo oduška ali moramo misliti i o liniji. Ako nećete pre, onda se bacitena razmišljanje o tome da nakon praznika nešto promenite i pre leta dovedete svoju figuru u top formu. Sreća, pa pored dijeta i teretane postoje i „pomoćnici“ poput OVOGA i OVOGA.

Jedan od boljih načina da skinete stomačić, butine i višak masnih naslaga sa zadnjice jesu pojas i bermude za mršavljenje. SUPER FIT linija je najbolja sa kojom ste do sada mogli da se susretnete! To su pojas i bermude od specifičnog materijala i kilogrami se sa njima brže tope, izbacuju se toksini iz tela. Žene će posebno obradovati činjenica da pomaže i pri rešavanju problema sa CELULITOM! Samo ih nosite dok vežbate i ništa više. Ili, na primer, dok šetate ili sređujete kuću.

Danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na VELIKOM SNIŽENJU! Iskoristite ovu priliku i bacite se na sređivanje nakon praznika!

Helanke i pojas za mršavljenje
foto: Promo
Helanke i pojas za mršavljenje
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.