ČUKLJEVI KAO ČESTA POJAVA: Nisu samo ESTETSKI problem – nekada moraju i POD NOŽ!
Foto: Promo

promo

ČUKLJEVI KAO ČESTA POJAVA: Nisu samo ESTETSKI problem – nekada moraju i POD NOŽ!

Ovaj korektor vraća palac u pravilan oblik dok spavate i tako „pegla“ čukalj

Objavljeno:

Čukljevi deluju samo kao estetski problem, a zapravo nije tako. Oni vrlo često jako bole, žuljaju, a na promenu vremena mnogima izazivaju jako veliku nelagodu koja ih ometa da normalno funkcionišu. Smetaju u obući, zbog čega je adekvatnu teže pronaći, a neka obuća zbog njih čak kraće i traje. Neretko moraju na operaciju kako bi se smanjili/uklonili, ali ako ste takođe neko ko muči sa njima muku, predlažemo da pre nego što se odlučite za operaciju probate OVO i/ili OVO.

Poznate noćne longete pomogle su mnogima da reše problem sa čukljevima. Ovaj korektor vraća palac u pravilan oblik dok spavate i tako „pegla“ čukalj. Sve to radi vrlo bezbolno i dok mirujete. I pritom je cena po kojoj se OVDE nudi neverovatno povoljna, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999.

Longeta i silikonski bandažeri
foto: Promo

Nose se dok mirujete, tako da vam tokom dana dok imate obaveze ništa na nogama neće smetati. U kompletu se OVDE dobijaju 2 longete, za levo i desno stopalo. Ima dve čičak trake koje su podesive pa samim tim dozvoljavaju precizno podešavanje poluge, dok se dva anatomska štitnika za čukljeve veoma lako prilagođavaju nepravilnom obliku vaših stopala, odnosno palčeva.

A čemu služe silikonski separatori koji se nose u obući? Oni služe da vam, dok se ne rešite čukljeva, obuća bude udobnija, da vas na mestu čuklja ne žulja i ne grebe. Mogu da se nose u bilo kojoj zatvorenoj obući i preporučljivo je nositi ih što duže tokom dana. Poručite ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Longeta i silikonski bandažeri
foto: Promo

Longetu možete još danas poručiti po ovoj super ceni putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop, a separatore OVDE ili takođe pozivom na isti broj.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.