BILA SAM NEZADOVOLJNA SVOJIM TELOM: Evo šta joj je pomoglo da se transformiše i da drugačije gleda na samu sebe!
Nezadovoljna svojim telom, Foto: Profimedia / Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia /

promo

BILA SAM NEZADOVOLJNA SVOJIM TELOM: Evo šta joj je pomoglo da se transformiše i da drugačije gleda na samu sebe!

Nakon nekoliko nedelja, Maria je počela da primećuje promene u svom telu

Objavljeno:

Vaspitačica, Maria P. se ve već duži period osećala nezadovoljno svojim telom. Nakon što je pročitala iskustva zadovoljnih korisnika o Green Fit biljnim kapima i kako su one pomogle drugim ljudima da smršaju, rešila je da ih i sama proba. Kupila je kapi i počela da ih uzima prema uputstvima na pakovanju.

Nakon nekoliko nedelja, Maria je počela da primećuje promene u svom telu. Probava joj se sredila i nije se više osećala tromo i naduto. Zbog tog osećaja lakoće počela je i da se kreće više. “Osetila sam da imam više energije”, kaže Maria. Taj energetski skok joj je omogućio da bude više fizički aktivna. “Najbolje od svega je što sam posle svakog treninga osećala da imam više samopouzdanja i osećala sam se dobro u svom telu!”

Međutim, Maria je primetila nešto još važnije što se promenilo kod nje - počela je da se oseća zadovoljnije i srećnije. “Otkrila sam da mi je mršavljenje pomoglo da se oslobodim negativnih misli o svom telu i da se fokusiram na svoje mentalno i emocionalno zdravlje.” Počela je da se bavi meditacijom i jogom, što joj je pomoglo da se oslobodi stresa i da bude smirenija.

Maria je uspevala da održi svoju težinu dok je i dalje uzimala Green Fit biljne kapi. Izuzetno je zadovoljna rezultatima i preporučuje ih svim svojim prijateljima i poznanicima koji žele da smršaju i kaže da su njoj preokrenule život na bolje. “ Green Fit biljne kapi mi nisu samo pomogle da smršam, već su mi pomogle da se ja transformišem i počnem drugačije da gledam na sebe samu. “

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.