NAPITAK OD 2 SASTOJKA KOJI REŠAVA SVE: Istraživanja pokazala, pomaže kod MNOGIH PROBLEMA, ali PRIPAZITE na 1 stvar
Sok, Foto: Printscreen/youtube/Punkuferrecepti

pomaže

NAPITAK OD 2 SASTOJKA KOJI REŠAVA SVE: Istraživanja pokazala, pomaže kod MNOGIH PROBLEMA, ali PRIPAZITE na 1 stvar

Odlično za imunitet

Objavljeno:

Postoje razni prirodni napici koji nam pomažu da očuvamo zdravlje i održimo balans u organizmu.

Možda neće rešiti probleme sa zdravljem, ali će nam vitamini i svi dobri sastojci u njima pomoći makar malo.

Sok, Grožđe
foto: Printscreen/youtube/Bokina kuhinja

Mnoga istraživanja pokazala su da je med namirnica koja može pomoći očuvanju našeg zdravlja, a uslov je jedino da namirnica kao takva bude što kvalitetnija. Ali, njegova kombinacija s običnom vodom takođe ima velikih koristi, piše Style Craze.

Naime, čudesan napitak koji se sastoji od samo dva sastojka – mlake vode i jedne kašike meda siguran je put do vitkog i zdravog tela bez odricanja omiljene hrane, tvrde nutricionisti.

Antioksidansi u medu efikasno pomažu u izbacivanju štetnih toksina, rešavanju nadutosti, smanjenju umora, podsticanju vitalnosti, a njegova antibakterijska svojstva štite telo od potencijalnih infekcija. Osim toga, voda s medom dokazano pomaže i pri skidanju kilograma što je odlična vest za sve one koji nastoje da izgube neki kilogram. Efekat je još bolji ako se ovaj jednostavni napitak konzumira ujutro na prazan želudac.

Ipak, stručnjaci upozoravaju da postoje i određene nuspojave o kojima treba voditi računa. Kako objašnjavaju, potrebno je paziti da voda u koju stavljate med ni slučajno ne bude prevruća, već mlaka, donosi India Times. Naime, ako se med meša s bilo kojom tečnošću visoke temperature može postati toksičan i tako uzrokovati više štete nego koristi.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.