SAČUVAJTE SVOJA LEĐA: Ovo su tri načina da smanjite bol u kičmi i rešite se nelagodnosti!
Bol u leđima, Foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

promo

SAČUVAJTE SVOJA LEĐA: Ovo su tri načina da smanjite bol u kičmi i rešite se nelagodnosti!

A dodatna prednost je to što po sredini ima kuglice na koje kada se naslonite imate osećaj blage masaže

Objavljeno:

Da li ste znali da 70% žena i 80% muškaraca starosti od 30-60 godina pati od bolova u leđima?U zavisnosti od uzroka bolova u leđima, terapija može biti povremena ili stalna: od operacija, lekova, vežbi, masaža... Ali postoje i druga delotvorna, a jeftinija pomagala koja vam mogu pomoći u procesu izlečenja. Predlažemo vam 3 načina koja će vam pomoći!

1. POTPORA ZA LEĐA

Stvarčica koja je izuzetno jednostavna za korišćenje, a neverovatno korisna za vaša leđa jeste POTPORA ZA STOLICU! Ona prati liniju leđa, na neki način vas „primorava“ da ih držite pravilno, a ipak vas ništa ne steže, ne žulja, ne smeta vam. A dodatna prednost je to što po sredini ima kuglice na koje kada se naslonite imate osećaj blage masaže.

Proizvodi protiv bolova u leđima, Leđa, Bolovi
foto: Promo

Njena velika prednost u odnosu na brojna slična pomagala jeste ta što ona odgovara svim stolicama, može da se stavi i na fotelju, a jako je dobra i za auto sedište (što je odlično za one koji se profesionalno bave vožnjom, na primer za taksiste).

Izrađena je od mrežice čije rupice omogućuju protok vazduha, pa se nećete znojiti više nego inače ako je imate na stolici. A cena je neverovatno snižena – sada je samo 990 rsd i na vašoj adresi može biti za 1-3 radna dana.

***Potpora će vam kada je poručite brzo stići na adresu, gde god da se nalazite u Srbiji. Poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

2. MAGNETNI STEZNIK ZA LEĐA

Magneti toliko prijaju vašim leđima jer su postavljeni na određenim tačkama i na taj način na osnovu statičkog magnetnog polja utiču na eliminisanje bolova. Ovaj steznik u sebi ima ukupno 10 magneta: 5 duž kičmenog stuba i 5 horizontalno. On vas tera da ispravite ramena i leđa držite pravilno i pomaže vam da se rešite bolova, ali i da sprečite nove.

Proizvodi protiv bolova u leđima, Leđa, Bolovi
foto: Promo

Steznik ne smeju nositi trudnice, dojilje, srčani bolesnici, ljudi koji imaju ugrađen pejsmejker i deca do 8 godina.

Zato krenite da uživate u životu i rešite se bolova za samo 990 din samo jednim klikom OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999.

3. STEZNIK ZA LEĐA SA PODESIVIM BRETELAMA

Zahvaljujući specijalnim podesivim trakama ovaj steznik vam pomaže da vam vrat, leđa i ramena uvek budu u pravilnom položaju. Ne ocrtava se ispod odeće i jako je udoban. Osim gornjem delu leđa, pruža potporu i lumbalnom delu leđa.

Proizvodi protiv bolova u leđima, Leđa, Bolovi
foto: Promo

U toku je specijalna AKCIJA i on košta samo 1.990 dinara. Zato požurite i pomozite svojim leđima odmah. Pozovite nas na broj 011/6 888 999 ili naručite online OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.