ZABORAVLJATE I NE FUKCIONIŠETE KAKO TREBA: Poboljšajte raspoloženje i koncentraciju - evo kako!
Glavobolja, Foto: Profimedia / Laurent Hamels / PhotoAlto /

PROMO

ZABORAVLJATE I NE FUKCIONIŠETE KAKO TREBA: Poboljšajte raspoloženje i koncentraciju - evo kako!

Dešava vam se da ste neraspoloženi, da ne možete ničega da se setite i da često zaboravljate.

Objavljeno:

Obaveze se gomilaju i ne možete da se koncentrišete. Sve to može da dovede do velikog neraspoloženja. Osim pozitivnih misli, potrebno je uneti u organizam i dodatne vitamine i minerale. Sve što vam je potrebno da negujete svoj mozak dokazanom formulom jeste Dr. Vitom - Magnezan Neuro i videćete koliko ćete imati energije i memorije!

Magnezan neuro je esencijalni koktel magnezijuma, vitamina, antioksidanata, aminokiselina i ginko bilobe koji su odgovorni za pravilno funkcionisanje mozga, nervnog sistema i stimulanse dobrog raspoloženja i blagostanja. On podstiče pravilno funkcionisanje mozga doprinosi boljoj koncentraciji i pamćenju. Zdrav nervni sistem omogućava nam da vratimo harmoniju i ravnotežu svim čulima.

Magnezan neuro:

  1. Podržava zdravu memoriju mozga i kognitivne funkcije,
  2. Optimizuje nivo magnezijuma u mozgu,
  3. Održava količinu i kvalitet sinaptičkih veza između ćelija mozga,
  4. Sprečava poremećaje važnih kanala odgovornih za međućeliju signalizacija u mozgu,
  5. Poboljšava memoriju i koncentraciju,
  6. Najbolja prevencija od demencije i Alchajmerove bolesti!

Magnezijum je potreban za više od 300 biohemijskih i 600 enzimskih reakcija u telu. Magnezan neuro je jedinstvena formula koju mozak lako apsorbuje, pomažući pri održavanju sinaptičkih veza između moždanih ćelija i sprečavajući poremećaje važnih kanala odgovornih za međućelijsku signalizaciju u mozgu. Korišćenje Magnezan Neuro za anksioznost i stres su značajne, ali nažalost čak 75% nas ima nedostatak magnezijuma kao neophodnog minerala, takođe i svih aminokiselina, vitamina, antioksidanata i ginko bilobe neophodnih za pravilnu aktivnost mozga. Magnezijum je esencijalni mineral koji ima tako izvanredna svojstva u pogledu anksioznosti i stresa da ga zovu “moćna prirodna antistres terapija”. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno.

Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.080 rsd.

* Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.