Očistite pluća od nikotina za samo 3 dana! (FOTO)

ZA LAKŠE DISANJE

Očistite pluća od nikotina za samo 3 dana! (FOTO)

Čišćenje organizma nije preporučljivo samo pušačima, već i svima koji udišu nečistoće iz vazduha
Objavljeno:

Ukoliko kašljete noću pred ili u toku spavanja, to vam je nabolji znak da su vaša pluća puna toksina i taloga od duvana. U 3 dana možete da ih pročistite i da ponovo prodišete, a ovj tretman možete ponavljati koliko god puta želite. Sokove pripremajte kod kuće jer će tako biti bez konzervanasa. Ove 4 namirnice garantovano čiste pluća od nikotina (FOTO)

2 dana pre početka čišćenja pluća prestanite da pijete jedete mlečne proizvode. Telo se mora očistiti od toksina iz tih proizvoda nakupljenih u telu. Prvog dana režima popijte šoljicu biljnog čaja pre spavanja, to će izbaciti otrove iz creva. Želite da ostavite cigarete? Uz ovih 5 saveta nikad više nećete zapaliti! (FOTO)​
Pluća se tokom čišćenja ne smeju opterećivati težim fizičkim aktivnostima. Pre doručka popijte 300 ml vode sa dva isceđena limuna. Potom popijte 300 ml soka od grejpa, ili istu količinu soka od ananasa. Ovi skokovi sadrže prirodni antioksidans koji poboljšava rad sistema za disanje.
Između doručka i ručka popijte 300 ml soka od pomorandže jer će to alkalizovati krv tokom tri dana čišćenja, a za vreme ručka popijte 400 ml soka bogatog kalijumom jer on deluje kao tonik za čišćenje.
Kalijuma ima u bananama, marelicama, kruškama. Pre spavanja popijte 400 ml soka od brusnica, to će pomoći u borbi protiv bakterija u plućima koje mogu izazvati infekciju.
Relaksirajte se 20 minuta u vrućoj kupki ta tri dana jer kroz znojenje izlaze toksini iz tela. U posudu sa provrelom vodom stavite pet do deset kapi eteričnog ulja eukaliptusa i inhalirajte se sa peškirom preko glave. Udišite paru dok se voda ne ohladi. (Espreso.co.rs / Izvor: vesti-online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.