DR VLADIMIR SINICKI RAZOTKRIO SVE O OVOJ VRSTI LEČENJA: Mnogi Srbi se u to UPUŠTAJU bez znanja, a opasno je
Dr Vladimir Sinicki, Foto: Youtube Printscreen

VAŽNO

DR VLADIMIR SINICKI RAZOTKRIO SVE O OVOJ VRSTI LEČENJA: Mnogi Srbi se u to UPUŠTAJU bez znanja, a opasno je

Kvantna medicina aktivira celokupni ćelijski metabolizam, stabilizuje imuni sistem i podstiče regeneraciju ćelija što rezultira prirodnim jačanjem oslabljenih funkcija tela

Objavljeno: 10:47h

Doktor Vladimir Sinicki, gostujući na jednoj televiziji otkrio je sve o kvantnoj medicini u koju se veliki broj Srba upušta.

Koliko puta ste do sada čuli da je nekome ko ima određeni zdravstveni problem ili se prosto ne oseća dobro, pomogla kvantna medicina? Obično se koristi za lečenje zdravstvenih stanja kod kojih lekovi nisu pomogli.

Kvantna medicina aktivira celokupni ćelijski metabolizam, stabilizuje imuni sistem i podstiče regeneraciju ćelija što rezultira prirodnim jačanjem oslabljenih funkcija tela.

Zasniva se na magnetnoj rezonanci i merenju frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Iako su mnogi nepoverljivi prema ovoj vrsti medicine, činjenica je da postoji nekoliko stotina naučnih radova na temu kvantne medicine i da do danas nisu zabeleženi nikakvi štetni neželjeni efekti.

Šta je kvantna medicina

Kantna medicina je holistička metoda koja se zasniva na načelu da je energija suština života i da svaka ćelija u našem telu ima svoju frekvenciju. Svi poremećaji koji se dešavaju u našem organizmu manifestuju se kroz poremećenu frekvenciju elektromagnetnih talasa ćelija. Ako je organizam dovoljno jak, sam će se izboriti i vratiti svoju idealnu energiju – u suprotnom ćemo se razboleti.

Lečenje kvantnom medicinom zapravo je samoregulacija organizma jer se njome reguliše poremećena frekvencija. Kvantna medicina čoveka posmatra kao celinu i dopire do svakog dela organizma, što znači da aktivira čak i najmanje krvne sudove. Tom prilikom dolazi do jačanja kostiju, pojačava se razmena ćelijskih nutritivnih i otpadnih produkata, ubrzava se reorganizacija proteina, slaba elektromagnetna polja našeg tela itd.

Vladimir Sinicki
foto: Printscreen/Pink

Koje metode se koriste u kvantnoj medicini?

Naše telo prepoznaje različite frekvencije talasa, pa tako postoje i različite metode: BRT (biorezonantna) terapija emituje niske frekvencije, MRT (mikrorezonantna) je terapija visoke frekvencije, a pored toga postoje i infracrveno zračenje, laserska metoda i magnetno polje.

Zašto mnogi misle da je kvantna medicina prevara?

Javnost, pa i nauka, podeljeni su po pitanju kvantne medicine. Jedni veruju da je u pitanju budućnost medicine, a drugi da se radi o čistoj prevari.

Ova mišljenja često polaze od činjenice da kvantno isceljenje pokrenuo Dipak Čopra, lekar, filozof i govornik koji je napisao i istoimenu knjigu (Quantum Healing), a kojeg mnogi smatraju prevarantom i „prodavačem magle“. Drugima je nepojmljivo da se kvantna fizika odjednom može koristiti kao isceliteljska moć i da vam je za to neophodna samo snaga volje. Postoje i mišljenja da aparati kojima se obavlja pregled ne detetktuju ama baš ništa.

Pregledi kvantne medicine – šta otkrivaju?

Pregled obično traje od sat vremena do najviše dva sata, i od lekara dobijate jedinstveni prikaz svog organizma. Otprilike kao detaljan sistematski pregled svakog organa koji se nalazi u organizmu. Možemo da saznate da li ste alergični ili intolerantni na neke namirnice, ili imate predispozicije da obolite od određenih bolesti. Takođe se može otkriti da li imamo oboljenja na glavi, vratu, dojkama, srcu, plućima, u stomaku ili genitalnom traktu.

Cene pregleda kvantne medicine

U zavisnosti od metode koja se koristi i toga da li želite detaljan pregled celog tela ili samo nešto konkretno (na primer test intolerancije na hranu), zavisi i cena pregleda. Kada govorimo o pregledu celog organizma, cene se kreću oko 100 evra, odnosno 12000 dinara.

Ko sve može da se podvrgne pregledu kvantne medicine

"Pregled kvantne medicine je suštinski primenjiv na sve, počevši od dece, pa preko odraslih, penzionera i trudnica. Sama odlika pregleda je takva da je neinvenzivan i iz tog razloga je prilagodljiv svima. Traje, u proseku, 60 minuta", ističe doktor Vladimir Sinicki.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.