OVO JE NAJMOĆNIJI PRIRODNI LEK ZA SINUSE: Pravi se sa 2 MINUTA, prodisaćete za TREN OKA
Sinusi, Foto: Novi.ba

napravite ga

OVO JE NAJMOĆNIJI PRIRODNI LEK ZA SINUSE: Pravi se sa 2 MINUTA, prodisaćete za TREN OKA

Glavobolje su obavezni pratilac upale sinusa, kod koje često ne pomaže ni najjači lek.

Objavljeno:

Sa hladnim danima vraćaju se muke svima onima koji pate od čestih upala sinusa. Infekcija se pojavljuje kada sinusi oteknu, što sprečava prirodno ceđenje, a to vodi do pritiska, bola i poteškoća s disanjem.

Uveče, pre spavanja, stavite na toplu ringlu kašiku narendanog korena rena. Prekrijte glavu većim peškirom, nagnite se i udišite isparenje. Ponavljajte postupak najmanje 5 dana uzastopno.

Domaći lek za sinuse sa vinskim sirćetom i renom

Preporuka je da sveži ren narendate i prelijete vinskim sirćetom, a potom stavite u flašu od pola litra i zatvorite. Smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta tokom dana preko otvorenog grlića boce udišite isparenja pet minuta.

Sinusi
foto: Profimedia

Istom tečnošću natopite tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas ljut i jak miris rena u sirćetu reši sinusitisa i neprijatnih glavobolja.

Jedno od rešenja je i da narendate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite da provri. Nakon toga, stavite glavu iznad lonca, prekrijte je peškirom i udišite paru. Uz ovaj lek za sinuse, prodisaćete očas posla!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.