NIJE MASTURBIRAO 3 MESECA PA MU SE DESILO OVO: Nećete verovati šta je NASTUPILO!
Masturbacija, Foto: Profimedia

KO BI REKAO!

NIJE MASTURBIRAO 3 MESECA PA MU SE DESILO OVO: Nećete verovati šta je NASTUPILO!

Masturbacija je savršeno normalan deo života većine ljudi, ali za jednog čoveka, odluka da prestane sa šamaranjem majmuna, kako sam tvrdi, ispostavila se najboljom koju je doneo ikada. Evo i zašto...

Objavljeno: 18:00h

Neidentifikovani muškarac iskoristio je Reddit platformu kako bi objasnio da je suzdržavanje od masturbiranja tokom devedeset dana u potpunosti popravilo njegov život, toliko da je on odlučio da u potpunosti prestane sa rukobludom.

Kako je napisao: „Nisam imao predstavu da je prošlo tri meseca jer ne vodim previše evidencije o svemu, možda jednom dve nedelje što je ključ moje apstinencije“.

On je potom objasnio da je tokom ovog vremena imao daleko više energije i da mu je mozak prestao sa seksualizacijom normalnih stvari, te da mu je magla iz glave u suštini potpuno nestala.

„Shvatio sam da je socijalizacija postala daleko lakša, zajedno sa uspostavljanjem konverzacija. Takođe sam osetio i veliki nalet energije u teretani, u kojoj sam imao neverovatan napredak tokom ova tri meseca“, dodao je.

masturbacija
foto: Profimedia

Ovaj čovek je izjavio da je apstinencija od samozadovoljavanja unela novi stepen discipline u njegov život i pomogla mu da ustaje ranije ujutru kada baš i nije bio raspoložen za odlazak u teretanu i sveukupno ga držeći dalje od kreveta tokom loših dana i teških vremena.

Ove pozitivne promene su navodno navele ovog čoveka da na kraju donese odluku o potpunom lišavanju pražnjenja mošnica, jer mu je nemasturbiranje pomoglo daleko više od masturbiranja. Kako je sam priznao: „Pojedini ljudi ovo mogu zvati placebom, ali čak i da jeste, sve ove priče o uspehu zapravo su pomogle mentalnom zdravlju drugih ljudi“.

Ovaj čovek potom je podelio svoj savet za svakoga ko razmatra lišavanje tela masturbacije: „Moj savet bi bio da živite svoj život i uživate u njemu mimo kratkih zadovoljstava masturbacije“, napisao je. „Nemojte ostati rob svojih seksualnih poriva, probijte se i postanite bolja verzija sebe, samo zbog vas samih i ni zbog koga drugog“.

(Espreso/Muški magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.