ZAPOČNITE SVOJ PUT GUBITKA TEŽINE: Obuzdajte apetit na ovaj način i izgubite suvišne kilograme!
Mršavljenje, Foto: Profimedia / Kati Neudert / Panthermedia /

promo

ZAPOČNITE SVOJ PUT GUBITKA TEŽINE: Obuzdajte apetit na ovaj način i izgubite suvišne kilograme!

Moj glavni problem je bio što puno jedem i loše jedem, a pogotovu preko nedelje

Objavljeno: 21:10h

Posle više neuspešnih pokušaja, ponovo sam krenuo na dijetu u aprilu 2021. nakon što sam dostigao do tada najveću težinu u svom životu od 130 kg. Pokušavao sam da smršam pre toga više puta. Probavao sam keto dijetu, autofagiju i šta sve ne, ali rezultata nije bilo ili su bili privremeni, a posle bih sve vratio i još i više.

Moj glavni problem je bio što puno jedem i loše jedem, a pogotovu preko nedelje. Radim kao vozač i nemam vremena za normalan ručak. Uglavnom trpim glad dokle god mogu da izdržim i onda kad uzmem da jedem pojedem tri puta više nego što bi stvarno trebalo.

Međutim, uz pomoć i podršku tima u Wellgreen centru za mršavljenje uspeo sam da obuzdam svoj apetit, da isplaniram obroke i konačno napravim pravi napredak ka svom gubitku težine.

Nakon prvih dobrih rezultata i moja supruga mi se pridružila pa smo oboje počeli da pijemo Green Fit biljne kapi i da se međusobno bodrimo u donošenju boljih i zdravijih izbora kada je hrana u pitanju.

U prva 3 meseca izgubio sam 17 kg, a moja žena 11, ali što je još važnije, uspeli smo da zadržimo tu težinu čak i kada smo pravili pauzu u pijenju kapi. Nakon nekoliko meseci krenuli smo u drugu turu sa Green Fitom i uspeli da smršamo još 11 kg (ja) i 5,5 moja supruga!

Preporučio bih ove kapi svima koji žele da smršaju, ali su imali problema da to ostvare uz ranije dijete. Podrška, zdrava, uravnotežena ishrana i Green Fit kapi su odličan način da započnete svoj put gubitka težine.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green fit Wellgreen
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.