DOGURAO SAM DO 129 KG: Na ovaj način sam uspeo da obuzdam apetit i postignem konkretne rezultate u gubtku težine!
Foto: Profimedia / THATPHICHAI YODSRI / Alamy / Alamy

promo

DOGURAO SAM DO 129 KG: Na ovaj način sam uspeo da obuzdam apetit i postignem konkretne rezultate u gubtku težine!

Objavljeno:

Počeo sam da radim na sebi i da se trudim da smršam nakon što sam dostigao svoju najveću težinu od 129 kg ikada. Pre toga pokušavao sam da smršam više puta, čak sam imao periode kada sam vežbao i vozio bicikl po 4-5 puta nedeljno, ali ništa. Moj glavni problem je bio ishrana, tj. to što se hranim loše.

Moja supruga i ja smo u to vreme dobili drugo dete i nastojanje da se svaki dan jede kuvano i zdravo nam je bila nemoguća misija. Međutim, uz pomoć tima u Wellgreen-u, uspeo sam da obuzdam svoj apetit i konačno postignem konkretne rezultate u gubitku težine.

Povremene konsultacije sa njihovim zaposlenima na društvenim mrežama pomogle su mi u donošenju boljih i zdravijih izbora kada je reč o mojoj ishrani, a komunikacija sa zadovoljnim korisnicima i njihova podrška pomogla mi je da ostanem motivisan i da guram dalje. U prva 3 meseca izgubio sam 20 kg, ali što je još važnije, uspeo sam da zadržim tu težinu čak i kada sam pravio pauzu sa treninzima.

Vratio sam se na drugu rundu nekoliko meseci kasnije i uspeo sam da smanjim još 11 kg uz njihovu pomoć.

Preporučio bih Green Fit biljne kapi za mršavljenje svima koji žele da smršaju, a imali su problema u prošlosti. Podrška, fizička aktivnost, zdrava ishrana i Green Fit kapi su odličan način da započnete svoj put gubitka težine ili prevaziđete eventualne krize.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit biljne kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.