DRŽALA JE RAZNE DIJETE I NIŠTA NIJE POMOGLO: Uspela je da smrša, ubrza metabolizam i smanji apetit uz pomoć OVOGA!
Foto: Profimedia / Karel Noppé / Panthermedia

green fit

DRŽALA JE RAZNE DIJETE I NIŠTA NIJE POMOGLO: Uspela je da smrša, ubrza metabolizam i smanji apetit uz pomoć OVOGA!

Objavljeno:

Green Fit biljne kapi su me povele na zaista pozitivno putovanje ka ličnom zdravlju i podigle me iz sumorne svakodnevice u kojoj sam bila upala.

Nekoliko meseci pre nego što sam poručila ove kapi, pokušala sam da držim keto dijetu i ništa nisam uspela da smršam - zapravo sam i dobila na težini i nakon toga se osećala još gore i još umornije nego kada sam počela.

Green Fit biljne kapi su mi pomogle da lakše smršam tako što su mi pokrenule uspavani metabolizam i smanjile apetit. Istovremeno, osoblje Wellgreen-a mi je pružilo podršku tokom mršavljenja i uverili su me da ja mogu da smršam i da je samo potrebno da se uhvatim u koštac sa svojim slabostima / lošim navikama. Kada sam prvi put zvala da poručim kapi, ponudili su mi i savete vezane za ishranu i vežbanje i ukazali na neka pogrešna razmišljanja koja većinu ljudi teraju na nezdrave navike za početak.

Iako može izgledati kao da čitav proces dugo traje, generalno verujem da su Green Fit biljne kapi odlična investicija u sebe same, jer će vas naterati da počnete da mislite na svoje potrebe i svoje zdravlje da stavljate na prvo mesto.

Veoma je važno pristupiti ovom programu manje kao „brzom rešenju“, a više kao početku putovanja na kome će imati uspone i padove, ali ćete na kraju doći do željene kilaže, izgleda, zdravlja, samopuzdanja i osećaja zadovoljstva.

Zato hvala Green Fit kapima! Radujem se što ću biti deo Wellgreen porodice i dalje.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Pr
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.