PREKOMERNO GOJENJE ZBOG HORMONSKOG DISBALANSA: Ovi hormoni su uzročnici, a problem možete rešiti na OVAJ način!
Ilustracija, Foto: Profimedia / Dmitriy Shironosov / Alamy / Alamy

online kupovina

PREKOMERNO GOJENJE ZBOG HORMONSKOG DISBALANSA: Ovi hormoni su uzročnici, a problem možete rešiti na OVAJ način!

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta

Objavljeno:

Gojaznost ne prouzrokuje samo nepravilna i obilna ishrana, već mogu uticati i hormoni kao što su estrogen, kortizol, hormoni štitne žlezde, testosteron, progesteron, leptin, grelin, melatonin. To se zove hormonska gojaznost i ako se na vreme ne rešava, može doći do većih i ozbiljnijih problema. Često se javlja isnulinska rezistencija, ciklusi koji su neredovni, ili teško dolazi do začeća. Ono što vam može pomoći u svemu ovome jeste dijetetski suplement koji se u ovakvim situacijama odlično pokazao!

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Folinomel
foto: Promo

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. *Dostava je besplatna. **Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.