SAOPŠTENE TEŠKE VESTI O DŽIBONIJU, BOLUJE OD OVOGA! Narode, OVI SIMPTOMI vam mogu UGROZITI ŽIVOT
Foto: Printscreen

saopšteno

SAOPŠTENE TEŠKE VESTI O DŽIBONIJU, BOLUJE OD OVOGA! Narode, OVI SIMPTOMI vam mogu UGROZITI ŽIVOT

Džibonijeva bolest sve šokirala

Objavljeno:

Nimalo lepe vesti stižu iz susedne Hrvatske. Zlatan Štipčić Džiboni (53) otkazo je koncert u Istri, a publika je u neverici primila informaciju da je muzičar loše.

Kako prenose tamošnji mediji Džiboni je zaražen korona virusom i njegovo zdravstveno stanje nije baš sjajno. Pevač se oglasio i putem svog naloga na Fejsbuku i otkrio u kakvom se stanju nalazi.

Džiboni
foto: Printscreen/facebook

"Dragi moji, pola benda uključujući i mene je kapituliralo u nedelju uveče i razboleli smo se. Jako smo se radovali dolasku u Istru. Trebalo je da dožemo dan ranije i da ostanemo i dan posle koncerta, jer nama je uvek praznik kada dolazimo u Istru. Nadamo se nekoj reprizi čim pre! Da sam se samo ja razboleo još bi bez mene moglo, jer Nikša Bratoš od malih nogu sanja da me zameni na mestu glavnog vokala ipak ništa od toga jer je pola benda zdravstveno "karambolirano" pa mu ne možemo priuštiti tu radost. Puno vas volim i ljubim i radujem se unapred Istri čim pre", poručio je Džiboni.

Podsetimo, najčešći simptomi korona virusa su:

Najčešći simptomi:

groznica kašalj umor gubitak okusa ili mirisa

Manje uobičajeni simptomi: grlobolja glavobolja bolovi i bolovi proljev osip na koži ili promjena boje prstiju na rukama ili nogama crvene ili nadražene oči

Ozbiljni simptomi: otežano disanje ili kratak dah gubitak govora ili pokretljivosti ili zbunjenost bol u prsima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.