"PLUĆA SU MI U K***U": Čeda Jovanović se RAZBOLEO, PRIZNAO KOLIKO JE BILO LOŠE
Foto: Printscreen Youtube

ispovest

"PLUĆA SU MI U K***U": Čeda Jovanović se RAZBOLEO, PRIZNAO KOLIKO JE BILO LOŠE

- Tri korone, tri upale pluća, 47 dana bolnice... - počeo je svoju priču Jovanović

Objavljeno:

Lider LDP-a Čedomir Jovanović izjavio je da je tri puta bio zaražen kovid virusom i da je sva tri puta imao upalu pluća.

- Tri korone, tri upale pluća, 47 dana bolnice... - počeo je svoju priču Jovanović.

Na pitanje kako to da je tri puta dobio koronu, s obzirom na to da oni koji je preleže jednom već drugi put imaju slabiju kliničku sliku, Jovanović je rekao da to ne znaju ni lekari.

- Izgleda da me i u koroni prati ta specifičnost kao i u nekim drugim situacijama u životu. Ne znam. Ne znaju ni lekari. Generalno se o tome još uvek vrlo malo zna. Nadam se da, ipak, ne greše kada kažu da nas ovaj poslednji soj omikron vodi ka nekom mirnijem i normalnijem vremenu u kojem će i ljudi koji obole imati manje problema nego mi u onim prvim danima i godinama - izjavio je Jovanović za TV Prva.

On je dodao da je poslednje zaražavanje imao u naletu omikron soja.

Tada je vrlo eksplicitno svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objasnio da se ne oseća dobro i da ima zdravstvene probleme.

Kako je naveo, oni su posledica preležane korone.

- Nije tajna da su mi od korone pluća u k***u, ponekad, kao danas, ona su baš, baš u k***u, to zna i Toma iz Topole, Toma što je svom sinu 2005. dao ime Čedomir, pustiše mi sad zajedno ovu pesmu - pisalo u objavi Jovanovića.

Uz objavu je podelio i pesmu "Ti možeš sve", koju je svojevremeno napisao čuveni Vlada Divljan, i koja se našla u jednom od predizbornih spotova LDP-a.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.