S OVIM ZNAKOM ĆETE IMATI NAJBOLJI SE*S U ŽIVOTU: Nikada ne biste rekli da je OVAKVA ZVER!
Seks, Foto: Profimedia

AUUU

S OVIM ZNAKOM ĆETE IMATI NAJBOLJI SE*S U ŽIVOTU: Nikada ne biste rekli da je OVAKVA ZVER!

Kome je seks uvek broj jedan u životu i to zna da pretvori u uživanje?

Objavljeno: 15:06h

Neki horoskopski znakovi kojima je seks uvek na prvom mestu poznati su po tome što su sjajni u krevetu. Tu spadaju Škorpija, Ovan, Lav, Vaga i Bik. Mnogi od tih istih znakova znaju da budu i pomalo čudni u krevetu. To ne bi trebalo da bude previše iznenađujuće, zar ne?

Škorpija

Seksualni stil: Svi znaju da Škorpije vole da se igraju prljavo u krevetu, ali ne shvataju svi koliko su pronicljive. Tajanstvena, intenzivna Škorpija može biti divlja, ali ona više voli celibat nego mlaki seks. Zanima je transformativno vođenje ljubavi, a ne samo 20 minuta misionarenja.

Seksi Škorpija, koja ne razume frazu „nijanse sive“, ili je potpuno nezainteresovana za vas ili je u potpunosti fokusiran na vas. Kada odluči da ste vi ta osoba, pokazaće vam besmrtnu ljubav i mračnu erotsku akciju. Ako želite da budete sa Škorpijom, počnite da radite na svojoj izdržljivosti i pripremite se.

Seksualno kompatibilni znaci: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodolija

Šta ih pali: Razumevanje. Kada znate šta voli vaša draga Škorpija, uradite to za nju. A ako vas zanima zanima da bude submisivni, ovo bi bio znak kome biste, nadamo se, mogli ponuditi konopac i bič. Škorpije se ne plaše malo grubosti.

Seks
foto: Profimedia

Šta ih ne rad: Zagovornici, glupani i nasrtljivi ljudi. Ako mislite ili pokušate da potvrdite da imate kontrolu, Škorpija će vas izbaciti na ivičnjak. Kapiš?

Ovan

Seksualni stil: Strastveni i nestrpljivi, jedan od tri Vatrena znaka, Ovnovi su ljubavnici koji žele da pređu na posao. Ne žele da vam se udvaraju cvećem i romantikom. Oni su glumci, a ne sanjari, i više vole pikantnu, energičnu postelju nego dugotrajno vođenje ljubavi.

Oni žele ono što žele, i žele to sada i odmah. Ako ste vi ono što žele, imaćete partnera posvećenog tome da vam ugodi između plahti — ali bolje je da ne ulazite u predigru jer nećete dobiti mnogo.

Seksualno kompatibilni horoskopski znaci: Lav, Strelac, Blizanci, Vodolija

Šta ih pali: Sve drugačije; agresivni partneri. Za Ovna, suptilnost je guljenje vremena, kao što je i rutina njihova radost: Ovn postaje nervozan kada je uzbuđen i iznenađen.

Šta ih ne rad: Uvek isto. Zakazivanje seksa svakog utorka i četvrtka sa vašim Ovnom je siguran način da mu nasmrt dosadite.

(Espreso/zadovoljna.nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.