U TRCI ZA NOVCEM I OBAVEZAMA STEKLA SAM PROBLEME SA VARENJEM I VIŠAK KILOGRAMA: Spas neočekivano došao iz prirode!
Bol u stomaku, Foto: Profimedia

zdravlje

U TRCI ZA NOVCEM I OBAVEZAMA STEKLA SAM PROBLEME SA VARENJEM I VIŠAK KILOGRAMA: Spas neočekivano došao iz prirode!

Nadutost posle jela i osećaj da hrana stoji u želucu “poput kamena”, osećaj težine posle obilnijih obroka, gorušica, mučnina ili opstipacija, samo su neki od brojnih simptoma koje je ova nezaposlena majka troje dece imala.

Objavljeno: 16:04h

Pored dugogodišnjeg problema sa varenjem našu sagovornicu, J.Č. (55 g.) mučio je i problem suvišnih kilograma. Nadutost posle jela i osećaj da hrana stoji u želucu “poput kamena”, osećaj težine posle obilnijih obroka, gorušica, mučnina ili opstipacija, samo su neki od brojnih simptoma koje je ova nezaposlena majka troje dece imala.

U večitoj jurnjavi za novcem i zbog brzog tempa života u kojem se smenjuju periodi gladovanja I preobilnih obroka, mahom teške i masne hrane bez biljnih vlakana, i to sve onako “s nogu” kada se hrana i ne sažvaće dobro, neminovno je bilo da stradaju organi za varenje i da dođe do svih već gore navedenih simptoma koji su značajno uticali na kvalitet J. života.

“Prestala sam da se družim i da idem bilo gde, pogotovu ako je poziv bio za izlazak u neku kafanu ili restoran. Mučili su me problemi sa stomakom, a i pare su uvek problem. Bilo je dana kada nisam imala volje ni da se javim na telefon, a kako se nikada nisam odazivala na pozive, ljudi su prosto i prestali da me zovu bilo gde. Osećala sam se izolovano i depresivno”, priča nam J.

Neadekvatan način ishrane, osim što negativno utiče na organe za varenje i izaziva osećaj nelagodnosti u stomaku, takođe i usporava metabolizam što vremenom dovodi do gojaznosti.

“Čujte, ja već imam i godina i nekako sam prihvatila da ne izgledam više kao manekenka, ali kada mi je lekarka na pregledu izmerila obim struka i krenula da nabraja za koje sam sve boleštine kandidatkinja (dijabetes, pritisak, infarkt, moždani udar…) pao mi je mrak na oči. Ja, znate, imam i genetsku predispoziciju za ove bolesti jer je moja majka imala moždani udar, a ne pomaže ni to što pušim od svoje 16. godine života” nastavlja J. svoju priču.

Došla sam kući sa punom kesicom lekova iz apoteke, povadila ih i poređala na radnu ploču u kuhinji i gledajući ih pomislila u sebi ‘Je l’ to to? Je l’ ovo početak starosti? Da li sada počinje period bolesti i slabosti, a onda neminovni kraj?’ “, govorila je J.

“Nikako nisam mogla da se pomirim sa tim. Oduvek sam govorila da je život da se živi i rešila sam da nešto preduzmem. Na internetu sam pronašla reklamu za Green Fit biljne kapi za mršavljenje i videla sam da sadrže biljke koje su dobre i za varenje i za mršavljenje. ‘To je to!’, pomislila sam. ‘To je baš ono što meni treba!’ i odmah poručila akcijski paket 2+1 gratis.”

Kapi su joj stigle odmah sutradan kurirskom službom i krenula je da ih pije prema uputstvu 75 kapi ujutru i uveče. Prvi rezultati su bili vidljivi već u prvih nedelju dana.

“Već prve nedelje korišćenja Green Fit biljnih kapi sam primetila da mi se stolica u potpunosti regulisala. Nisam više imala problema sa opstipacijom, gasovima i nadutošću. Osećala sam se lagano i sa daleko više energije.”

U drugoj nedelji je primetila da je izgubila nekoliko cm u obimu struka.

“Primetila sam da sam nekako splasla. Kada sam obukla jedne pantalone koje su mi ranije bile knap, primetila sam da sam imala lufta čak dva prsta u struku! To me je jako obradovalo i rešila sam da se izvagam da proverim da li sam stvarno smršala. Kada sam stala na vagu i videla da pokazuje 2kg manje, a da pri tom ništa nisam menjala ni u ishrani, ni u vežbanju, oduševila sam se!”

J. je nastavila da pije Green Fit biljne kapi i do kraja meseca je izgubila čak 4,5 kg i odmah poručila još jedan set kapi za naredni mesec. “Sada pijem treću turu, kapi mi jako prijaju i planiram da nastavim da ih koristim i dalje. Doktorka me je pohvalila i rekla da sad još samo treba da prestanem da pušim i da onda više ne moramo ni da se viđamo!”, kroz smeh kaže J.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green Fit
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.