IZBACILA SAM ŠEĆER I OBULA PATIKE: Ali tu je i jedan tajni sastojak - moj čarobni napitak!
Žena, Foto: Profimedia

mršavljenje

IZBACILA SAM ŠEĆER I OBULA PATIKE: Ali tu je i jedan tajni sastojak - moj čarobni napitak!

Drugog meseca se nastavio isti tempo mršavljenja, a pored izgubljenih kilograma, zdravih organa za varenje, Ljiljana je primetila i da se oseća mnogo poletnije i da ima daleko više energije

Objavljeno:

Iako je u detinjstvu volela slatko, Ljiljana S. je uvek smatrala da je u formi i atletske građe. Ali nakon što je zatrudnela sa ćerkom 2000. godine, ova regionalna direktorka prodaje u jednoj stranoj kompaniji, nastavila je da se goji.

„Počela sam da pokušavam sa raznim dijetama i tu sam ušla u taj krug pakla“ kaže Ljiljana. "Smršala bih možda malo, ali bih posle dijete to sve vratila ako ne i više. Izgubila bih 9 kg, a onda posle vratila 12."

Kada je njena težina dostigla 120 kg, Ljiljana je počela da razmišlja o operaciji želuca, ali se plašila, a i sama intervencija joj je bila dosta skupa pa je odlučila da pokuša na prirodan način.

“Na internetu sam našla članak o Green Fit biljnim kapima za koje su tvrdili da su 100% prirodne i da pomažu mršavljenju. Rešila sam da probam i sa tim pa da vidim šta će biti.”

“U početku nisam izgubila nešto mnogo kg, prvog meseca je bilo oko 5 kg, ali sam u obimu baš dosta skinula što se videlo po garderobi. Shvatila sam da je nešto dobro i da je ovo put kojim treba dalje da idem.”

Drugog meseca se nastavio isti tempo mršavljenja, a pored izgubljenih kilograma, zdravih organa za varenje, Ljiljana je primetila i da se oseća mnogo poletnije i da ima daleko više energije.

Ovo ju je motivisalo da koriguje ishranu. Fokusirala se na hranu sa visokim sadržajem proteina i malo ugljenih hidrata i počela da vežba. "Odbacila sam šećer i obula patike", kaže ona.

Dostigla je željenu težinu od 60 kg ove godine i kaže da planira da napravi grupu na Fejsbuku pod nazivom „Svi mi koji smo smršali zahvaljujući Green Fit-u“, čiji će cilj biti da inspiriše ljude da krenu da mršave i da im pruži podršku na tom putu.

„Nisam mogla ni da sanjam da će mi život izgledati ovako i to na pragu pedesete“, kaže ona. "Nikad nije kasno da promenite svoj život bez obzira na to koliko dugo ste zaglavljeni.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Green fit biljne kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.