POKLONI STVORENI ZA TRUDNICE: Pet predloga kako da obradujete buduće mame
Foto: Profimedia

TRUDNOĆA

POKLONI STVORENI ZA TRUDNICE: Pet predloga kako da obradujete buduće mame

Za ženu je trudnoća jedan od najpoželjnijih perioda u životu, ali je u isto vreme među najtežim i najnapornijim stanjima u kojima može da se nađe

Objavljeno:

Potreban vam je poklon za drugaricu, partnerku, ćerku ili rođaku koja će uskoro doživeti najlepši dan svog života i postati majka? Želite da je iznenadite nečim posebnim, ali niste sigurni šta bi to bio idealan poklon za ovako divnu priliku?

Za ženu je trudnoća jedan od najpoželjnijih perioda u životu, ali je u isto vreme među najtežim i najnapornijim stanjima u kojima može da se nađe. Upravo iz tog razloga im treba udovoljavati i biti tu za njih kada god im je nešto potrebno.

Zato pokušajte da joj ponekad date neki mali znak pažnje koji će joj zasigurno popraviti dan. Njoj će svakako to mnogo značiti, te se zaista potrudite i time joj nanesite jedan veliki osmeh na lice.

Ukoliko vas zanima koji su to pokloni za trudnice najpoželjniji i čemu bi se one najviše obradovale, pročitajte nastavak našeg teksta i saznajte kako da obradujete jednu buduću mamu.

#1 Odeća za trudnice – poklon za buduću mamu koji olakšava obavljanje dnevne rutine

Trudnica
foto: Printscreen

Telo trudnice se tokom devet meseci duge trudnoće neprestano menja, te je tako svakoj budućoj mami jako često potrebna obnova garderobera. Stoga je idealan poklon za buduću mamu jedna kvalitetna, lepršava haljina ili udoban veš za porodilje u čemu će njeno telo moći nesmetano da diše.

Pored toga što ona, kao svaka žena, sigurno voli da obnovi svoju kolekciju odeće nakon nekog vremena, novi veš i haljina će joj poslužiti i za to da joj olakšaju obavljanje svakodnevnih obaveza.

Dakle, pored toga što ćete učiniti da se vaša draga trudnica oseti lepo u svojoj novoj komotnoj haljini, pomoći ćete joj da nesmetano završava potrebne obaveze. Haljine i veš za trudnice su savršen poklon za trudnicu jer će joj, kao što smo videli, olakšati dnevnu rutinu.

#2 Knjiga njenog omiljenog autora – šta pokloniti trudnici da upotpuni dosadne dane koje provodi u stanu

Trudnica, Trudnoća
foto: Profimedia

Ukoliko je vaša trudnica veoma načitana osoba i obožava da svakodnevno uživa u čarima kvalitetno napisanog štiva, knjiga njenog omiljenog autora je savršeni izbor poklona za nju!

Bilo da je u pitanju jednostavnija knjiga koja će je opustiti nakon jako napornog dana ili neka nešto jačeg sadržaja, koja će joj pokrenuti moždane vijuge i naterati je na razmišljanje – ona će ovim poklonom biti zaista oduševljena.

Ukoliko niste stopostotno sigurni koji je to njen omiljeni autor, kao i koja njegova dela nije pročitala, možete da pokušate da je, na suptilan način, ispitate sve ono što vas na tu temu zanima. Kada saznate sve informacije koje su vam bile potrebne za izvršavanje ovog iznenađenja, pohitajte u najbližu knjižaru, te za svoju dragu kupite ovaj prelepi dar.

Naravno, nikako nemojte zaboraviti da napišete kratku, duhovitu posvetu u knjizi, kako biste je pored iznenađenja, uspeli i da je nasmejete. Ovo vam takođe može koristiti i za neke od narednih poklona, s obzirom na činjenicu da sada znate ko joj je omiljeni autor.

#3 Jastuci za buduću mamu i bebu – najkorisniji poklon za trudnice koji poboljšava kvalitet sna njoj i njenoj bebi

Jastuk, Krevet
foto: Profimedia

Jastuk za trudnice je posebnog oblika i budućoj mami umnogome olakšava spavanje i poboljšava kvalitet sna. Ukoliko vas zanimaju praktični pokloni za trudnice, ovaj je definitivno u prva tri mesta.

Vrlo je bitno da trudnice, radi najboljeg razvoja deteta, imaju jako kvalitetan san, te je jastuk za trudnice idealan poklon u te svrhe. Usled manje količine spavanja mogu im se javiti jake glavobolje u toku trudnoće, što svakako nije pozitivna stvar jer im otežava svakodnevno funkcionisanje baš onda kada im je potrebno da budu najopuštenije.

Kao simpatični dodatak uz ovo joj možete pokloniti neki ukrasni jastuk za bebe koji će joj upotpunuti ovaj savršen poklon. Njega će moći da doda u krevetac za bebe i da tako pripremljena sačeka svoje dete.

#4 Organsko voće i povrće – zdrava ishrana je posebno bitna u toku trudnoće

Namirnice
foto: Profimedia

Naravno da je veoma bitno kako se svi svakodneno hranimo, ali složićemo se da je još bitnije šta trudnica jede tokom trudnoće, jer se u njoj razvija jedan novi život. Korpa puna svežeg voća i povrrća je zato idealan poklon za vašu trudnicu. Sigurni smo da će ona, a i njena beba, uživati u ovom veoma zdravom poklonu.

Korpu možete napuniti njenim omiljenim voćem u kom znate da uživa. Zatim svoj poklon lepo zapakujte i predajte joj kada videite da joj ponestaje trenutnih zaliha. Ovo će na dugoročne staze pomoći i njoj i njenoj bebi usled unosa potrebne doze vitamina.

#5 Igračke za bebu – originalni pokloni za buduću mamu koje će obožavati

igračke
foto: Profimedia

Ne postoje bolji pokloni za trudnice od poklona koji su kupljeni za njenu bebu. Svako voli da dobija poklone, ali buduće mame će se uvek više obradovati poklonima koji su namenjeni njihovoj bebi nego njima.

Zato, igračke za bebe su sjajno rešenje za vas, ukoliko ne znate šta biste tačno želeli za svoju trudnicu da uzmete. Možete odabrati neku prelepu lutku za bebe, simpatičnu vrtešku ili poneku igračku za kolica.

Ovo je bio naš spisak najzanimljivijih poklona za trudnice koji će se svakoj budučoj mami sigurno svideti. Nadamo se da vam je naš tekst bio od pomoći, te da ste uz njega uspeli da odlučite šta je najbolji izbor za vašu trudnicu.

Želimo vam da vam iznenađenje prođe u najboljem redu i ne sumnjamo da će vaša draga biti oduševljena!

(Espreso: kido.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.