PROBUDITE LEPOTU LICA: Dr. Viton – Vitamin C serum za zdravu i sjajnu kožu!
Promo, Vitamin C, Foto: Promo

ISPROBAJTE

PROBUDITE LEPOTU LICA: Dr. Viton – Vitamin C serum za zdravu i sjajnu kožu!

Čak i kada je napolju oblačno, koža nije zaštićena od sunca.

Objavljeno:

UVA zraci prodiru kroz oblake i glavni su krivci za prevremeno starenje kože. Ne možete kontrolisati štetne UV zrake, ali se uvek možete zaštititi od njih.

Antioksidansi u Dr. Viton – Vitamin C serumu su dovoljno moćni da se nose sa oksidativnim stresom koji dovodi do tamnih fleka na koži, suvoće, iscrpljivanja kolagena i produbljivanja bora.

Dr. Viton – Vitamin C Serum sadrži visoku koncentraciju vitamina C koji nadoknađuje izgubljenu količinu kolagena i uz njegovu pomoć koriguje fine linije i bore.

Formula ovog vitaminskog seruma obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja održava vlagu u koži čak i kada je izložena suncu. Vitamin C ostaje aktivan na koži dugo vremena, pa uspeva da posvetli postojeće fleke i stopi ih sa tenom.

promo
foto: Promo

Formula seruma uključuje i hijaluronsku kiselinu, ulje jojobe, vitamin E, koji održavaju hidrataciju koja je ključna za zdravlje i blistavost kože.

Dr. Viton Vitamin C serum:  promoviše proizvodnju kolagena,  štiti lice od štetnih UVA i UVB zračenja,  smanjuje tamne krugove i podočnjake u predelu očiju,  ubrzava ozdravljenje kože,  smanjuje pigmentaciju,  doprinosi podmlađenom izgledu,  poboljšava hidrataciju kože,  smanjuje upale,  ubrzava izlečenje od opekotina.

Dr. Viton Vitamin C serum možete naručiti online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.950 rsd.

promo
foto: Promo

* Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman efikasnih i prirodnih preparata za negu kože.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.