SUNČICI JE METABOLIZAM BIO USPOREN, A KILOGRAMI OGROMNI: Samo je jednu stvar promenila – pogledajte njeno rešenje!
Devojka, Foto: Profimedia

PORUČITE

SUNČICI JE METABOLIZAM BIO USPOREN, A KILOGRAMI OGROMNI: Samo je jednu stvar promenila – pogledajte njeno rešenje!

Ranije je pila i lekove za izbacivanje vode koji joj sada uopšte nisu potrebni

Objavljeno: 18:14h

Brojni su zadovoljni korisnici GreenFit biljnih kapi, a među njima je i naša draga Sunčica. Evo njenih povratnih informacija:

“Metabolizam je bio mrtav, kilogrami ogromni, obim ogroman“ započinje ona svoju priču.

Za naše preparate je saznala putem interneta i do sada je popila 4 bočice kapi. Već nakon prve bočice primetila je da joj se do tada uspavani metabolizam pokrenuo i da joj sada stomak radi kao sat.

“Popila sam do sada 4 flašice ovih vaših kapi i metabolizam je posle prve ubrzan jako”.

Ranije je pila i lekove za izbacivanje vode koji joj, sada kaže, uopšte nisu ni potrebni, jer joj se više ne zadržava voda u organizmu i nema osećaj težine i nadutosti.

“Višak vode više i nemam tako da Lasix i ne pijem.”

Posebno je zadovoljna što su efekti mršavljenja najvidljiviji u predelu struka i da je uspela da skine oko 5-6 cm zahvaljujući isključivo Green Fit biljnim kapima jer ništa drugo u svojim životnim navikama nije promenila.

“U obimu sam dosta izgubila i za sada samo jedan kilogram, ali cm koje gubim su veliki… to je 5-6 cm u obimu što nije malo, a da pri tom nisam ni trenirala ni korigovala ishranu.”

Promo
foto: Promo

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

kapi
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.