UROLOG O ZADOVOLJSTVU POD TUŠEM: Svi koji TO rade, mogu da UNIŠTE UNUTRAŠNJE ORGANE! (VIDEO)
Tuširanje, Foto: Profimedia

PRIPAZITE SE

UROLOG O ZADOVOLJSTVU POD TUŠEM: Svi koji TO rade, mogu da UNIŠTE UNUTRAŠNJE ORGANE! (VIDEO)

Iako možete osetiti trenutno olakšanje i zadovoljstvo, ovaj čin bi zapravo mogao da ošteti mišiće karlice

Objavljeno: 13:30h

Urolog dr Tereza ​​Irvin, koja na društvenoj mreži TikTok ima skoro 85000 pratilaca, redovno sa njima deli najrazličitije savete.

Ovaj put se osvrnula na činjenicu da, iako daje trenutno olakšanje, ne bi trebalo da mokrite pod tušem, jer postoji mogućnost da na taj način oštetite mišiće karlice.

- Svaki put kada čujete zvuk vode, vaša bešika će poželeti da piški, jer je navikla da čuje zvuk vode pod tušem - kaže dr Tereza i dodaje da kad god perete ruke, perete sudove, bešika će želeti da piški.

Pored Tereze i dr Ališa Džefri Tomas ističe istu stvar. Ona je u svom TikTok-u objasnila da mokrenje pod tekućim mlazom vode stvara asocijaciju na vaš mozak da morate da piškite.

@dr.teresa.irwin I said what I said! Unless you're struggling with total bladder emptying you need to hear this #bladdertips #pft #obgyn ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

To znači da biste mogli da dobijete želju dok jednostavno pustite slavinu.

Ona je objasnila: - Postoji ukupna perspektiva fitnesa bešike i perspektiva karličnog dna.

Dr Džefri Tomas se osvrnula i na eksperiment sa psom:

- Čovek pozvoni svaki put kada stavi hranu za psa, tako da na kraju pas počne da povezuje zvono sa hranom, i počne da slini, čak i ako tamo nema hrane. Ako piškite pod tušem ili otvorite slavinu ili otvorite tuš i sedite na toaletu da piškite dok voda teče, stvarate asocijaciju u mozgu između zvuka tekuće vode i potrebe da piškite.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.