JAJA SA OVOM NAMIRNICOM POSTAJU PRAVA BOMBA ZA ORGANIZAM: Em što NE GOJI, nema ništa BOLJE ZA SRCE OD TOGA
Jaja, Foto: Printscreen/Youtube/One day One recipe

prijaće vam

JAJA SA OVOM NAMIRNICOM POSTAJU PRAVA BOMBA ZA ORGANIZAM: Em što NE GOJI, nema ništa BOLJE ZA SRCE OD TOGA

Osim toga, ova kombinacija štiti organizam od srčanog udara, snižava krvni pritisak, jača zube i obnavlja kožu

Objavljeno:

Jaja su izuzetno zdrava i odličan saveznik u dijetama. Međutim, ukoliko im dodate spanać postaju superzdrava. Kombinacija jaja i spanaća odlična je za jačanje srca i zdravlje kože.

1 / 5 Foto: Profimedia

Odvojeno ove dve namirnice imaju niz korisnih svojstava za zdravlje organizma. Spanać je izvor gvožđa, odličan je za zdravlje krvnih sudova i srca, a jaja podižu energiju, nivo dobrog holesterola, poboljšavaju vid i smanjuju rizik od moždanog udara.

spanać
foto: Profimedia

A kombinacija ove dve namrnice samo pojačava njihova "magična svojstva", a nutricionisti izdvajaju jačanje imuniteta koa navjeći benefit ovog spoja. Osim toga, ova kombinacija štiti organizam od srčanog udara, snižava krvni pritisak, jača zube i obnavlja kožu.

Svakodnevna upotreba takvog jela će poboljšati efekat, jaja su takođe veoma korisna za decu. Ovakav doručak će vam dati energiju i pomoći vam da u dobrom raspoloženju i puni elana započnete dan.

Najjednostavniji recept koji možete da primenite je sledeći: Umutite nekoliko jaja po želji, dva ili tri posolite, a sa druge strane prodinstajte spanać, koji ste prethodno oprali, koliko da provene i preko sipajte umućena jaja.

Doručak će za par minuta biti gotov...

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.