SOFIJA VERGARA OTKRILA MISTERIJU NJENIH SAVRŠENIH OBLINA: Na ovaj način TOPI MASTI! (FOTO)
Sofija Vergara, Foto: Printscreen Instagram/sofiavergara

bombetina

SOFIJA VERGARA OTKRILA MISTERIJU NJENIH SAVRŠENIH OBLINA: Na ovaj način TOPI MASTI! (FOTO)

Postoje žene koje svojim izgledom kao da zaustavljaju vreme. Jedna od njih je Sofija Vergara, glumica koja je dubioko zagazila u petu deceniju života, a za koju mnogi kažu da izgleda čak i do dvadeset godina mlađe.

Objavljeno:

Glumica je nedavno na svom profilu na instagramu podelila video snimak iz devedesetih, za koju je pobrala brojne lajkove i pozitivne komentare. Njeni pratioci, ostali su u čudu kako se glumica posle gotovo 30 godina izgleda skoro pa isto.

Sofija je poznata kao veliki ljubitelj slatkiša i gurmanluka, pa se postavlja pitanje kako sa tim navikama uspeva da se izbori i da zadrži vitku liniju i savršene obline.

Njena tajna je u dobro utvrđenoj rutini, smeni treninga i balansirane ishrane.

Na prvom mestu, glumica kombinuje kardio trening i vežbe snage. Redovno preskače vijaču i vozin bicikl, a kao vežbe snage, radi sklekove i diže tegove.

Što se tiče ishrane, Sofija uzima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih delova, dok obline ostaju na mestu.

Plan ishrane:

Doručak- smuti od svežeg povrća i voća, koji ne sadrži masnoću.

Užina – mlečni napitak ili suvo voće.

Ručak – pirinač ili testenina u umaku koji ne sadrži masnoću.

Užina – ovsena kaša ili sveže voće sa sveže isceđenim sokom.

Večera – priba ili meso, namirnice bogate proteinima i ugljeni hidrati niskog glikemijskog indeksa, poput zelene salate.

Sofija priznaje da voli sebe da počasti sladoledom ili parčetom torte, ali je iuz ishrane potpuno izbacila grickalice. Takođe, unosi dosta tečnosti.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.