NA POČETKU JE IMALA 122 KILOGRAMA, A SADA 62: BEZ dijete, već uz pomoć prirode! Evo kako!
Foto: Profimedia

zdravo i prirodno!

NA POČETKU JE IMALA 122 KILOGRAMA, A SADA 62: BEZ dijete, već uz pomoć prirode! Evo kako!

„Mislim da sam sada više svoja, što je smešno, nego što sam ikada bila prethodnih 30 godina“, kaže ona. „Sada kažem “da” stvarima, otvorenija sam i društvenija.“

Objavljeno:

Kada je M. krenula na fakultet, život joj je postao u mnogome sedelački što se odrazilo na njenu figuru. Situacija se samo pogoršala kada je počela da izlazi sa „krupnijim momkom“. Naručivali bi skoro svaki obrok — pice, roštilji, čizburgeri i pomfriti — i retko kuvali, što je M. dovelo do 122 kg. Pridružila se lokalnoj teretani 2016. da bi smršala i uspela da smrša 27 kg, ali je njen dečko nastavio po starom i ona mu se ubrzo ponovo pridružila što je dovelo do toga da se i težina odmah vratila.

Zatim, krajem 2019, nakon punih pet godina veze, njen dečko se „udaljio“ i rekao da gaji osećanja prema nekom drugom.

„U tom trenutku sam rekla sebi, 'Ovo je varanje, ovo je glupo, ne mogu više ovo,' i saopštila sam mu da odlazim," kaže ona.

U decembru M. je raskinla sa dugogodišnjim dečkom, iselila se iz njegovog stana i započela novi posao. Bilo je izuzetno stresno toliko promena u tako kratkom periodu, ali i čist novi početak koji joj je bio potreban da jednom zauvek izgubi višak kilograma. „Bukvalno sam se rešila svakog izgovora koji sam ikada imala“, kaže ona.

Koleginica na poslu mi je preporučila Green Fit biljne kapi za mršavljenje koje je ona već pila i bila je izuzetno zadovoljna rezultatima. M. odlučuje da proba i ona pa da vidi kako će joj biti.

Počela je da pije kapi i ponovo se pridružila teretani u februaru 2020. i tokom naredne dve godine izgubila je 60 kg. — skoro pa polovinu svoje ukupne težine — sa unapred pripremljenim obrocima i novootkrivenom ljubavlju prema grupnim časovima fitnesa i treningu sa tegovima. Sada kuva za sebe i održava svoju željenu težinu.

„Mislim da sam sada više svoja, što je smešno, nego što sam ikada bila prethodnih 30 godina“, kaže ona. „Sada kažem “da” stvarima, otvorenija sam i društvenija.“

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Slika
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.