ZBOG VIŠKA KILOGRAMA BILA SAM HRONIČNO UMORNA I BEZ ENERGIJE: Počela sam da koristim OVO i preporodila se!
Foto: profimedia

PROMO

ZBOG VIŠKA KILOGRAMA BILA SAM HRONIČNO UMORNA I BEZ ENERGIJE: Počela sam da koristim OVO i preporodila se!

"Najveći izazov je da postignete da se osećate bolje u sebi, da budete najbolja verzija sebe, ko god da ste“, kaže J

Objavljeno: 16:07h

J. (41), majka 4-godišnjeg deteta, uvek je bila umorna i osećala se kao da joj nedostaje energije za svakodnevne poslove, a primetila je i da joj je postalo teško da prati svog sina u njegovim avanturama.

Rešila je da proveri krvnu sliku i ode na kontrolu kod lekara, ali kada joj je lekar rekao da su joj svi rezultati u redu i da je možda za taj njen hronični umor kriva njena loša ishrana jer mu je priznala da se hrani mahom brzom hranom, shvatila je da je vreme da nešto promeni.

"U stvari, ja sam odustala od sebe“, kaže ona. "Svi drugi su postali važniji od mene i brza hrana je postala moj način života. Bilo je brzo. Bilo je lako."

„Kada sam pomislila na vežbe, smračila sam se. I ovako nisam imala snage ni volje, a kamoli još da počnem da vežbam. Ranije sam držala razne dijete, ali bez puno uspeha. Problem je što pored svih briga i obaveza nisam mogla sebe još dodatno da mučim dijetom.“

Na internetu je videla reklamu za Green Fit biljne kapi i rešila da im pruži šansu. Poručila ih je i počela da pije prema uputstvu bez nekih preteranih očekivanja.

"Pozvala sam telefonom da se raspitam i ljubazna devojka mi je rekla da su za mene idealne ove kapi jer sadrže đumbir koji je tradicionalni istočnjački lek za pokretanje životne energije, a ujedno utiče blagotvorno i na varenje i stimuliše imunitet.”

"Ne znam da li je u pitanju autosugestija ili šta, ali meni su ove kapi stvarno pomogle!” priča nam J. entuzijastično.

"Primetila sam da imam više energije, da nisam stalno pospana i bezvoljna, da su mi se čak i creva pokrenula.”

Jedna stvar vuče drugu i zahvaljujući pozitivnom efektu Green Fit biljnih kapi, nošena tom energijom, J. je postepeno korigovala ishranu i masnu hranu zamenila zdravom i svežom. Takođe se aktivirala. Sada redovno vežba i može da drži korak sa svojim sinom.

"Najveći izazov je da postignete da se osećate bolje u sebi, da budete najbolja verzija sebe, ko god da ste“, kaže J.

Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način, olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

kapi
foto: Promo

DOZIRANJE I VREME TRAJANJA:

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno, ujutru i uveče po 75 kapi i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green Fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.