BAKE OTKRILE TAJNU ZDRAVOG MRŠAVLJENJA: Ovi STARINSKI RECEPTI tope SALO KAO LUDI
Dijeta, Foto: Profimedia

ZNAČIĆE VAM

BAKE OTKRILE TAJNU ZDRAVOG MRŠAVLJENJA: Ovi STARINSKI RECEPTI tope SALO KAO LUDI

Ovo kombinacija je jak pozitivna za varenje i imunitet, takođe i jača imunitet

Objavljeno:

Bake su oduvek imale proverene prirodne lekove za sve, pa i za mršavljenje.

1 / 5 Foto: Profimedia

Postoje narodni načini za mršavljenje koji utiču dobro na metabolizam, smanjuje apetit i podstiče u skidanju masnih naslaga. Ovo su stari recepti za mršavljenje koje su praktikovale naše bake:

1 / 3 Foto: Profimedia

Jabukovo sirće- odavno je dokazano da sirće topi masti i ubrzava metabolizam. Važno je samo ne preterati i u veću čašu vode staviti kašičicu sirćeta, pre svakog obrkoka. Izbegavajte samo ako imate problem sa želudcem, zbog njegove jakoće.

Cimet i med- Preporučije se da ovaj napitak pijete pre svakog doručka i pred spavanje. Kašičicu meda i cimeta rastvorite u toplu vodu ili čaj od nane i popijte. Ovo kombinacija je jak pozitivna za varenje i imunitet, takođe i jača imunitet.

Zdravlje, Luk, Cimet
foto: Profimedia

Celer- Celer je jedinstvena biljka koja sagoreva i više kalorija nego što ste uneli, zato se kaže da ima ''negativno'' varenje. Možete da napravite sok od celera ili da samo konzumirajte u toku dana kao užinu.

Kukuruzna svila- Kada voda prokuva, potpite malo puniju kašiku kukuruzne svile, i ostavite 10 minuta da tako stoji. Najbolje bi bilo da ovaj čaj pijete pre doručka, ručka i večere.

Crni kim- sjajan je za probavu, metabolizam, smanjuje nadutost i osećaj gladi. Ugavnom je na raznim precivima, salatima.. A ljudi sa istoka veruju da sprečava gojaznost.

Kim
foto: Profimedia

Ovo su stare metode, itekako vam mogu da vam poboljšaju metabolizam, umenje glad, i poboljšaju probavu. Istina je ta da je neophodno da ishranu balansiramo i korigujemo, da bi sve ovo urodilo plodom. Ništa ne može preko noći da da rezultate, ali uz trud je itekako moguće i ono što vam se čini nemoguće. Bake nam savetuju da izaberemo jednu od ovih metoda koje nam najviše odgovara, i da krenemo već danas u borbu sa kilogramima.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.