AKO IMATE OVO U KUĆI ODMAH GA IZBACITE: Stručnjakinja upozorila na ovu STARINSKU STVAR
Sandra Drinčić, Foto: Printscreen TV Prva

upozorila

AKO IMATE OVO U KUĆI ODMAH GA IZBACITE: Stručnjakinja upozorila na ovu STARINSKU STVAR

Kuhinja će uticati na partnerske odnose i izgled žene, a kod muškaraca će izazvati neuspeh

Objavljeno: 13:20h

Stručnjakinja za feng šui Sandra Drinčić nedavno je objasnila koja stvar u kući koči uspeh, a sada je upozorila na ukras koji nikako ne bi trebalo držati u stanu. Često slušamo kako feng šui privlači novac i prosperitete, ali mnogi ne znaju da utiče i na naš izgled, potom i partnerske odnose! Drinčićeva je objasnila da jedan starinski ukras nikako ne bi trebalo držati u kući, posebno kod žena.

"Ne smemo sušeno cveće da držimo, ono je prikaz nekadašnje lepote koja je umrla. To je nekad bila moda, imate osušeni buket, ali to nije dobro za energiju vašeg doma", rekla je ona.

Kada je u pitanju veštačko cveće, objasnila je razliku zbog čega njega smemo da imamo u kući, a sušeno ne - "sve što može da se opere ili istušira makar jednom u šest meseci je dozvoljeno".

Kuhinja je jedno od najznačajnijih mesta u kući i nije važno koliko je "fensi" sređena, ako u njoj radimo pogrešne stvari.

Kuhinja, Robot, Kuvanje
foto: Printscreen/Youtube/Sputnik

"Lepota jedne žene je u njenoj kuhinji, ako dugo stoji ista, i žena počinje brže da stari. Važno je da kuhinja bude osvežena, da ne izgleda kao od pre nekoliko decenija. Uzalud je najveća vila ako vi ne palite šporet, kuhinja služi za kuvanje i ako se ne koristi tako, to utiče na slogu. Ako ne jedete vi i partner zajedno, tada počinje razdvajanje. Evo primera, sada vi recimo odjednom ulazite u makrobiotiku i počinjete da jedete potpuno različite stvari. Mora makar jednom nedeljno da se ruča zajedno, ako se to ne radi, nema sloge i onda dolazi kraj", rekla je ona.

Kuhinja će, dakle, uticati na partnerske odnose i izgled žene, a kod muškaraca će izazvati neuspeh, objasnila je Drinčićeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.