STOP OBIČNIM ŠTAPIĆIMA: Kako da očistite UŠI bez rizika od povreda i infekcija?
Foto: Promo

rešenje

STOP OBIČNIM ŠTAPIĆIMA: Kako da očistite UŠI bez rizika od povreda i infekcija?

Kako bi se prljavština izvukla napolje umesto „zatrpala“ unutra, potreban vam je ovaj fantastični štapić koji nije kao obični pamučni, već ima SPIRALNI FLEKSIBILNI nastavak

Objavljeno: 08:02h

Vrlo dobro znate da uši nije dobro čistiti običnim štapićima, jer njima samo naguravate cerumen unutra i stvarate podno tle za infekcije. Međutim, ne vidite drugi način da ih detaljno čistite. Predlažemo da probate OVO.

Kako bi se prljavština izvukla napolje umesto „zatrpala“ unutra, potreban vam je ovaj fantastični štapić koji nije kao obični pamučni, već ima SPIRALNI FLEKSIBILNI nastavak.

Dok vi okrećete štapić, vosak se hvata za spiralu i izvlači se umesto da se gura unutra. Zahvaljujući plastičnom graničnom delu, nećete moći da ga stavite u uho dublje nego što je to bezbedno. Sa njim, dakle, nema rizika od povreda. S toga, vrlo je pogodan kada bebama i deci treba da sredite uši.

Kako se koristi?

Čišćenje ušiju
foto: Promo

Sprirala na vrhu je vrlo meka i prijatna za korišćenje. Nastavak posle svakog korišćenja treba oprati mlakom vodom, a posle izvesnog vremena treba ga zameniti novim. U pakovanju se dobija čak 16 spiralnih nastavaka, pa ga može koristiti cela jedna porordica (svako mora imati svoj nastavak). Pogodan je ne samo za odrasle, već i za decu.

Do skoro je postojao isključivo u inostranstvu i to po visokoj ceni, a sada ga je moguće kod nas kupiti vrlo vrlo povoljno –OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 (i to sa čak 16 pomenutih nastavaka u pakovanju).

Uši
foto: Promo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.