BIKOVI U PROBLEMIMA, STRELČEVI UZNEMIRENI, A RAKOVI PRETERUJU! Pogledajte svoj današnji horoskop
Horoskop, Foto: Profimedia

zodijak

BIKOVI U PROBLEMIMA, STRELČEVI UZNEMIRENI, A RAKOVI PRETERUJU! Pogledajte svoj današnji horoskop

Pročitajte svoj horoskop i pripremite se za danas

Objavljeno:

Evo šta vam je Zodijak spremio za danas:

Ovan Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili emotivna inspiracija kada se nalazite u društvu voljene osobe. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisne ideje koje mogu da unaprede saradnju. Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

Bik Ljubav: Nema razloga da prikrivate deo priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Posao: Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara merila ili uslove koje najbolje poznaje. Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i više sati zdravog sna.

1 / 3 Foto: Profimedia

Blizanci Ljubav: Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namere. Priželjkujete da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši. Posao: Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju Vašu originalnost u razmišljajnju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Zdravlje: Emotivna afirmacija deluje pozitivno na Vaše psihofizičko stanje.

Rak Ljubav: Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da Vam »polaže sve račune«. Posao: Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da Vas neko podstiče na rivalske odnose. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju.

Lav Ljubav: Partner vešto prikriva deo istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na Vašoj strani. Posao: Nema potrebe da optužujete druge za lošu procenu. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Zdravlje: Prijaće Vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Devica Ljubav: Novi događaji mogu da poremete Vaš odnos sa bližom okolinom. Preispitajte svoju emotivnu vezu sa jednom dragom osobom. Posao: Suviše ste zaokupljeni ambicijama, tako da ne primećujete nove događaje koji brinu Vašu okolinu. Sve ima svoju cenu. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vaga Ljubav: Svet oko Vas izgleda mnogo bolje ili lepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Posao: Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete "teškim mislima".

Škorpija Ljubav: Očekujete više od onog što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje ili koristi pogrešne izgovore. Posao: Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite naćin ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Zdravlje: Nema potrebe da se suviše zamarate, prijaće Vam relaksacija.

Strelac Ljubav: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, pre nego što povredite nečija osećanja. Posao: Stalo Vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac Ljubav: Ukoliko priželjkujete novi uzlet ili uzbudljivu zabavu, upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom. Posao: Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume uspešne saradnje. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Ribe Ljubav: Pažnje i lepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lepim stvarima. Posao: Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspeh ili zadovoljstvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

(Espreso/Astrolook)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.