NOVOGODIŠNJI POKLON S KOJIM NEMA GREŠKE: Top ideja za sve muškarce i žene od stila
Ilustracija, Foto: Promo

dobar izbor

NOVOGODIŠNJI POKLON S KOJIM NEMA GREŠKE: Top ideja za sve muškarce i žene od stila

U različitim bojama i dezenima, čarape su se ove zime još jednom istakle kao, ne samo praktičan, već i efektni modni dodatak krojen po meri hladnih dana

Objavljeno: 13:33h

Ukoliko još uvek niste odlučili kako da iznenadite jaču polovinu, šefa, kolegu, brata za praznike, predstavljamo vam ideju za poklon s kojom ne možete da pogrešite.

U različitim bojama i dezenima, čarape su se ove zime još jednom istakle kao, ne samo praktičan, već i efektni modni dodatak krojen po meri hladnih dana. Osim što će začiniti svaku odevnu kombinaciju, od opuštenih kućnih do izdanja za žurke, čarape su istovremeno novogodišnji i božićni poklon s kojim nema greške.

1 / 7 Foto: Promo

Kada govorimo o najboljim šarenim čarapama koje možemo pokloniti sebi i drugima, prvi na listi brendova ističe se domaći brend čarapa DePante Socks.

U jarkim bojama i veselim dezenima, DePante Socks čarape će vas osvojiti na prvi pogled, a naročito zbog inovativne izrade uz pomoć posebnih eko materija, kao što su drvo bambusa, kora i jezgro drveta bukve, mercirizirani pamuk i vuna.

Iako je brend prepoznatljiv kao skoncentrisan samo na muškarce, zanimljivo je da u svom asortimanu imaju ponudu i čarapica za žene, od bambusa i vune, u različitim bojama, takođe upakovanih u kutije na poklon.

Ukoliko ste nemaštoviti u vidu pakovanja poklona, DePante Socks vam i tu može pomoći svojim prepoznatljivim giftbox-ovima, tačnije drvenim kutijama ručne izrade za pakovanje poklona. Čarape se pakuju u posebne kutije koje dobijate gratis uz kupovinu 4 ili 6 pari, a većinu muškaraca koji brinu o svom stilu i imidžu ovakav gest će oduševiti.

Ukoliko se razmišljate o kupovini DePante Socks čarapa koje predstavljaju i ličan poklon dragoj osobi obradovaće vas vest da je sniženje povodom praznika u toku, pa tako na Giftbox od 6 pari imate 15% popusta, a na 4 pack Giftbox 10%. Da brend razmišlja o svakom detalju govori i to da i pored prazničnih giftbox-ova, moguće je poručiti i manje od 4 ili 6 para čarapa, koje dolaze upakovane u kutijice i kesice sa posvetom.

Preko 350 dezena i boja nalaze se na raspolaganju u ovom carstvu čarapa koje je svima dostupno svakim radnim danom od 12-18 časova u Hotelu Jugoslavija (Bulevar Nikole Tesle 3), a to možete učiniti i online, poručivanjem na njihovoj Instagram stranici @depante__socks, gde vrše dostavu na teritoriji Srbije.

Iznenadite svoje najmilije, ali i sebe jedinstvenim parom DePante Socks čarapa!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.