OVIH 5 MODELA SVAKA ŽENA MORA IMATI U SVOM ORMARU: Tvrdi pripadnica zlatne generacije supermodela!
Kerolin Marfi, Foto: Printscreen/Instagram

pogledajte

OVIH 5 MODELA SVAKA ŽENA MORA IMATI U SVOM ORMARU: Tvrdi pripadnica zlatne generacije supermodela!

Za lepoticu, kvalitet je uvek na prvom mestu, dok višak stvari svima savetuje da daju nekome ko im je blizak ili još bolje - doniraju

Objavljeno:

Kerolin Marfi je sa piste, poput brojnih koleginica, sada „odšetala" u dizajnerske vode, a svojevremeno je bila velika muza brojnih poznatih modnih kuća. Ova pripadnica zlatne generacije supermodela devedesetih poslednjih godina ne krije svoju posvećenost okolini i održivosti koju je postavila kao priroritet, pa je tako na primer u saradnji s brendom „Mother" predstavila i kolekciju načinjenu od potpuno recikliranih materijala.

Kvalitet na privom mestu

Marfi je omodi i ekološkoj odgovornosti nedavno progovorila za pariško izdanje „Voga", pa istakla kako uvek bira kvalitet, a ne kvantitet, dok inspiraciju prvenstveno pronalazi u „ludim '70". Na pitanje šta bi savetovala svima onima koji žele da grade karijeru u modeling industriji, odgovorila je kako je prvenstveno bitno obrazovanje, ali i vizualizacija svega onoga što u periodu od pet do deset godina žele da postignu u ulozi modela.

- Nikada nemojte da se bojite da iskažete svoje potrebe i želje. Ostanite verni sebi i usput se zabavljajte - naglasila je čuvena lepotica, pa dodala i to šta misli da svaka žena mora da ima u svom garderoberu, ne bi li uvek bila „u modi".

Vintidž farmerice, bela košulja, lep sako, haljina slip kroja i par vanvremenskih gležnjača - glasi njena finalna lista, koje se i sama pridržava.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.