ZBOG EKSPLICITNE FOTKE BILA ŽRTVA BRUTALNOG ZLOSTAVLJANJA: Ne biste verovali od KOGA (FOTO)
Emily Hawthorne reklamira japanski restoran, Foto: Prinstcreen/Instagram

osuda

ZBOG EKSPLICITNE FOTKE BILA ŽRTVA BRUTALNOG ZLOSTAVLJANJA: Ne biste verovali od KOGA (FOTO)

Nažalost, velik broj njih je bio u negativnom kontekstu te je restoran bio primoran izdati službeno saopštenje u kojem osuđuje takvo ponašanje

Objavljeno:

Mlada manekenka Emily Hawthorne nije ni slutila da će se zbog jedne objavljene fotografije na Instagramu susresti s napadom panike. U svrhu promocije japanskog restorana, na njihovom je službenom profilu objavljena fotografija na kojoj 21-godišnja Emily u svom domu uživa u naručenoj večeri. Fotografija je u kratkom roku privukla veliku pažnju, a bila je obasuta i nizom komentara.

Nažalost, velik broj njih je bio u negativnom kontekstu te je restoran bio primoran izdati službeno saopštenje u kojem osuđuje takvo ponašanje. U njemu je napomenuto i kako marketinški tim restorana smatra da svako ima pravo u svom domu nositi odeću u kojoj se oseća prijatno te da zagovaraju slobodu oblačenje.

"Slučajno sam proverila komentare kako bih videla kako objava napreduje i iznenadila sam se koliko je podlih stvari o meni bilo napisano", priznala je u razgovoru za britanski Mirror.

Potresle su je napisane reči, a doživela je i napad panike. Najviše ju je iznenadilo što je većina negativnih i osuđujućih komentara potekla od drugih žena

. "Uvek su me učili da žene se trebaju međusobno podržavati pa je bilo užasno videti oštre komentare žena", priznala je. U javnost je izašla s ciljem osvešćivanja drugih kako ovakvo ponašanje može ostaviti trajne poslednice na mentalno zdravlje pojedinca.

(Espreso/Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.