ZA DAME KOJE ŽELE DA UVEK BUDU SPREMNE: Unikatan nakit za svaku priliku bez kog nećete izaći iz kuće!
Ženski nakit, Foto: Promo

nema greške!

ZA DAME KOJE ŽELE DA UVEK BUDU SPREMNE: Unikatan nakit za svaku priliku bez kog nećete izaći iz kuće!

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila

Objavljeno:

Nakit koji se uklapa u svaki stil, poslovni, ležerni, sportski, elegantni, potreban je svakoj dami. Osvežava odevnu kombinaciju i pruža potvrdu ličnog stila i samim tim diže samopouzdanje, jer kada se osećamo dobro u sopstvenoj koži, ništa nam ne može biti prepreka. Jedan detalj može toliko pozitivno da utiče na vas i samim tim na vašu okolinu, da je prosto neverovatno. Uverite se i same!

Frida minđuše su ručno rađene minđuše sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku. Maštovite su i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit. Minđuše su upakovane u prelepu kutiju koja ponekad govori mnogo više od onoga što je u njoj. Biće odličan i zahvalan poklon svakoj dragoj dami u svakom vašem važnom danu.

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Poručite ovaj komad nakita od koga se nećete odvajati klikom OVDE po ceni od 490 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Nakit, Frida
foto: Promo

Ako volite da budete sofisticirane ovaj model je za vas. Ima dve male bele biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju. Mogu biti odličan izbor za posebne prilike, a po ceni od 490 rsd poručite ih jednim klikom OVDE ili pozovite 011/442 0502 svakog radnog dana .

Nakit, Frida
foto: Promo

Narukvica boje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom neće vas ostaviti ravnodušnom. Takođe može da se podešava kako vama odgovara oko ručnog zgloba. Ovu prelepu i nežnu narukvicu možete poručiti klikom OVDE ili putem telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Nakit, Frida
foto: Promo

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas. Rađen je od prave kože, pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića. Svaki komad ovog nakita daje vašoj odeći posebnost i unikatan sofisticirani stil. Prikladan je za sva godišnja doba i kombinuje se uz sve. Sa ovim setom bićete odmah spremni za večernji izlazak, bez mnogo muke.

Komplet ogrlice i narukvice Dark Night rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ove ogrlice je 15 cm. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba. Možete ga poručiti klikom OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozvati broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Nakit, Frida
foto: Promo

Frida komplet SNOW QUEEN inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ove ogrlice je 45 cm i kada je stavite oko vrata, tačno je do dužine vašeg stomaka. Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Set nakita dobijate u pažljivo odabranim kutijama koje se slažu sa modelom i bojom kompleta. Može biti sjajan poklon dragoj ženskoj osobi.

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga klikom OVDE po ceni od 2.100 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Nakit, Frida
foto: Promo

* Celokupnu ponudu unikatnog nakita možete pogledati klikom OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.