ELEGANTNA OBUĆA ZA MODERNE MUŠKARCE: Urađena po posebnim nacrtima i od prirodne kože, kvalitet zagarantovan!
Ilustracija, Foto: Profimedia

online kupovina - muška obuća

ELEGANTNA OBUĆA ZA MODERNE MUŠKARCE: Urađena po posebnim nacrtima i od prirodne kože, kvalitet zagarantovan!

Pogledajte neke od popularnih modela cipela, odaberite onaj koji vam se najviše sviđa i imajte moćni osećaj samouverenosti

Objavljeno:

Muškarci uglavnom zaziru od formalnih, elegantnih cipela, jer su imali loše iskustvo sa nekim modelom ili jednostavno misle da su cipele izrazito neudobne i ne žele ni da ih isprobaju. Ali, kada ukombinujete odelo sa interesantnim parom cipela vi zračite elegancijom i stilom, zašto biste to propuštali? Caka je samo u pronalaženju odgovarajućeg modela – obratite pažnju da cipele odgovaraju vašem stopalu u potpunosti i da su urađene od prirodnih materijala, jer sigurno znate i sami da se obuća od prirodne kože prilagođava vašem stopalu, a ne obrnuto.

Pogledajte neke od popularnih modela cipela, odaberite onaj koji vam se najviše sviđa i imajte moćni osećaj samouverenosti.

M.Casetti handmade two color

Muške cipele
foto: Promo

Pravi izbor za upečatljiv izgled. Fantastična ručno izrađena cipela u kombinaciji svetlo braon i zelene boje kože učiniće vaš stajling posebnim i prepoznatljivim. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 9.990 rsd.

M. Casetti Loaf blue

Muške cipele
foto: Promo

Još jedan model koji se izdvaja iz M. Casseti kolekcije jesu cipele Loaf blue. Teget boja se lako uklapa uz farmerke ukoliko želite casual stil, ali isto tako savršeno stoje uz izabrano odelo.

Veoma su efektne, originalne i lako uklopive. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 9.990 rsd.

M.Casetti handmade loaf black London

Muške cipele
foto: Promo

Efektne, ručno rađene cipele, u kombinaciji dve boje: crne i sive. Napravljene su od 100% kože, atraktivnog izgleda, sa mogućnošću uklapanja uz razne odevne kombinacije. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 11.200 rsd.

C. Morenti blue craft

Muške cipele
foto: Promo

Ručno bojena prirodna koža i savršen izbor za savremenog muškarca. Ovaj klasik među cipelama pristaje bilo kojoj odevnoj kombinaciji, za elegantan stil uz odelo ili malo ležerniji stil uz farmerke, i svaki korak čine prijatnim.

Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 11.990 rsd.

C. Morenti red cap toe

Muške cipele
foto: Promo

Pravi izbor ako želite upečatljiv model. Crvena boja učiniće da vaš stajling bude poseban i prepoznatljiv, a kvalitet i udobnost će vas oduševiti. Naručite ih klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 13.990 rsd.

C. Morenti blue oxford

Muške cipele
foto: Promo

Još jedan fantastičan i ručno rađen model. Unikatan i originalan, nikad ne izlazi iz mode, tako da ćete ga sigurno dugo nositi.

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 13.990 rsd.

* Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu ove vrhunske muške obuće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.