SVI IH IMAMO U ORMANU! 5 kombinacija koje jednostavno morate da isprobate ovog proleća
Ilustracija, Foto: Profimedia

savršeno

SVI IH IMAMO U ORMANU! 5 kombinacija koje jednostavno morate da isprobate ovog proleća

Jednostavno i elegantno oblačenje nikada neće izaći iz mode

Objavljeno:

Trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali neke odevne kombinacije uvek ostaju aktuelne.

Ako želite da izgledate atraktivno, svakako je važno da budete u koraku sa trenutnim trendovima.

Mnogo toga se promenilo, pa je tako, ono što je bilo popularno tokom prethodnih godina, dobilo zamenu.

Ipak, jednostavno i elegantno oblačenje nikada neće izaći iz mode. Gde god da ste se uputili, da li na poslovni ručak ili u šetnju, postoje stvari koje su idealne za svaku priliku.

Kombinezon

Ako ovo proleće budete nosili kombinezon, sasvim sigurno ćete izgledati atraktivno. Lepo stoje visokim ženama, a posebno ističu figuru. Bili su veoma popularni sedamdesetih godina, a u poslednje vreme su se ponovo vratili na modnu scenu. Ako imate jedan takav u ormaru, budite sigurni da ćete moći da ga nosite duži niz godina. Ako želite da nosite kombinezon na posao, obucite preko i sako, dok za one klasične prilike možete da obučete bundu ili kaput umesto sakoa.

Šarena suknja

Ako želite da budete u duhu proleća i lepog vremena, savršen izbor za vas je šarena suknja. To može da bude kraća ili duža suknja, na vama je da izaberete. Što je najvažnije, obe su u trendu. Za tople dane obucite majicu svetlijih boja, poput bele ili bež. Obavezno ponesite sa sobom kožnu jaknu ako su dani još uvek prohladni.

Košulja i farmerke

Ako želite jednostavan, a udoban izgled, odaberite treću opciju. Sa njom sigurno nećete pogrešiti jer su karirane košulje u trendu još od popularnih devedesetih godina. Obucite obične farmerke, a ispod košulje majicu i spremne ste za odlazak u šetnju!

Elegantna suknja i sako

Isto kao i pantalone, elegantne uske suknje su još uvek u trendu. Birajte suknje koje će biti u kompletu sa sakoom kako biste mogli da ih uklopite. Ispod je dovoljna jednobojna majica ako se spremate za poslovne prilike. Ovakve suknje žene posebno vole jer se lako kombinuju i naglašavaju obline.

Šorts i majica

I na kraju – majica i šorts. Jednostavno, a atraktivno, sa ovim izborom nećete pogrešiti ako je u pitanju odlazak u kupovinu ili šetnja sa prijateljima. Kako dolazi sve topliji dani, vreme je da u svojim ormarima pripremimo šortseve i budemo spremni se za letnju sezonu!

(Espreso/wannabemagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.