Trendy patike, savršen izbor uz prolećnu garderobu
Trendy patike, Deichmann, Foto: Promo

JEDAN PAR MORATE IMATI

Trendy patike, savršen izbor uz prolećnu garderobu

Patike su idealne za ovaj prelazni period između čizmica i omiljenih sandala

Objavljeno:

Pored jeseni najbolji deo godine za nošenje patika, je svakako proleće. Patike su idealne za ovaj prelazni period između čizmica i omiljenih sandala. Dovoljan je samo jedan, ali pravi par patika koji će da upotpuni i unapredi svaku vašu odevnu kombinaciju. One bi trebalo da na svoj način budu drugačije i upečatljive. Bez obzira na to da li ih nosite u sportskoj ili svakodnevnoj varijanti, sa farmerkama i nekom cool jaknom, ili ih možda radije birate i za nešto elegantnija izdanja, trendy patike koje možete pronaći u novoj SenoritaxDeichmann kolekciji će sigurno unaprediti vaš stil.

Deichmann
foto: Promo

Bele patike za sve modne kombinacije

Sa patikama bele boje definitivno ne možete da pogrešite. Bilo da ih nosite sa farmerkama, cvetnom suknjom ili lepršavom haljinicom bićete spremne za sve najomiljene aktivnosti ovog proleća.

Deichmann
foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj prirode, šetnje i sportskih aktivnosti onda su trendy patike svetlih nijansi savršen izbor za vas. Milica Pavlović ima pravi smisao za modu, a patike odlično uklapa uz bilo koju odevnu kombinaciju. Patike u svetlijim tonovima možete nositi preko dana, a one elegantnije, u zlatnim i srebrnim, mogu se nositi i za večernje šetnje.

Deichmann
foto: Promo

Celokupnu ponudu svih modela iz nove SenoritaxDeichmann kolekcije možete pogledati na LINK ili posetite najbližu Deichmann prodavnicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.