MODNI DETALJI STVORENI ZA SVAKU DAMU: U ovaj unikatan, ručno izrađen, nakit zaljubićete se na prvi pogled!
Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, Foto: Profimedia

hit ponuda

MODNI DETALJI STVORENI ZA SVAKU DAMU: U ovaj unikatan, ručno izrađen, nakit zaljubićete se na prvi pogled!

U čitavom procesu ne treba zaboraviti na važnost modnih detalja

Objavljeno:

Savremena žena postala je sinonim za sređenu damu, usklađenu “od glave do pete”, sa lepom frizurom, šminkom i garderobom. U čitavom procesu ne treba zaboraviti na važnost modnih detalja koji će zaokružiti i upotpuniti celokupan outfit. Pažljivo odabrane minđuše, ogrlica ili narukvica pružiće lični pečat kompletnom izgledu.

Led minđuše ručno su rađene, sa puno ljubavi i stila. Elegantne su i za svaku priliku, maštovite i mogu dobro da se uklope uz svaki drugi nakit.

Ovaj model ima jednu malu belu bisernu kuglicu, jednu veću sivu kuglicu ispod i led plavi kamenčić koji prelama svetlost na kraju.

Led minđuše naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, poceni od samo 490 rsd.

Nakit
foto: Promo

Naredni model, minđuše Planeta, može biti odličan izbor za posebne prilike. Ima dve, male biserne kuglice jednu ispod druge i veću kuglicu boje srebra na kraju.

Planeta minđuše naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442- 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 490 rsd.

Nakit
foto: Promo

Ručno rađena narukvica od kože i pamučnog kanapa, posrebrene žice i finih kamenčića je nešto bez čega nećete moći zamisliti večernji izlazak. Može da se podešava i prati veličinu vašeg ručnog zgloba. Slaže se uz svaki outfit, poslovni, večernji, šik, praznični. Komad ovakvog nakita na vama i nijedan vam više neće biti potreban!

Ova narukvica je ljubičaste boje sa crnim duguljastim kamenom. Upakovana je u finu, elegantnu kutiju pa može biti prikladna i kao poklon dragoj ženskoj osobi.

Narukvicu naručite klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.099 rsd.

Nakit
foto: Promo

Narukvica boje kože sa zmija šarom i okruglim providnim kamenom potpunoće vas osvojiti. Takođe može da se podešava oko ručnog zgloba, kao i prethodna, i da krasi svaku odevnu kombinaciju.Naručite je klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, poceni od 1.099 rsd.

Nakit
foto: Promo

Ako ste ljubitelj kompleta i volite da vam se nakit slaže, imamo par predloga za vas.

Dark Night komplet sastoji se od ogrlice i narukvice. Rađen je od crnog pamučnog kanapa, posrebrene žice i crnog kamena. Dužina ogrlice je 15 cm, a narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.Dark Night komplet naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Nakit
foto: Promo

SNOW QUEEN komplet inspirisan je snegom, pahuljama i bajkama. Rađen je od pamučnog kanapa, posrebrene žice i providnog kamena. Dužina ogrlice je 45 cm i kada je staviteo kovrata, tačno je do dužine vašeg stomaka.Narukvica je podesiva i odgovara svakoj veličini zgloba.

Ne čekajte da ponesete na sebi ovakav nakit koji nije previše nametljiv, a govori mnogo. Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

Nakit
foto: Promo

* Kompletan asortiman unikatnog nakita pogledajte klikom OVDE.

Bonus video:

30:57

USIJANJE DANA 12.03.2021. ZORAN ŽIVKOVIĆ: Gde je Srbija 18 godina posle atentata na Đinđića?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.